Goede start voor veel hockeyteams Oudenbosch

OUDENBOSCH - De eerste competitiedag van het nieuwe seizoen was voor veel teams een succes.

Mix F1 speelde heel goed tegen een beginnend team uit Zevenbergen, er waren maatregelen nodig om er toch een leuke wedstrijd van te maken. Het F-team leerde zo ook om goed over te spelen. De eindstand was 12-0 voor ons team.MF2 daarentegen is een team dat ook net begonnen is en trof het niet bij Goes, zij verloren met 19-4.M6E1 was goed op dreef tegen Goes E1 en won ruim, het werd 9-1. M8E1 verloor met 5-2 van Push en J8E1 was vrij.

MD1 begon ook prima en won uit tegen Zwart Wit D6 met 5-1. JD1 behaalde de score van de dag, Pelikaan D2 werd met 22-0 verslagen.MC1 begon wat stroef tegen Zevenbergen C3 maar na rust liepen onze meisjes uit, het werd uiteindelijk 12-0. JC1 en Warande C2 speelden een spannende wedstrijd, goed samenspel van JC1 zorgde ervoor dat zij tot vlak voor tijd met 2-0 voor stonden, een benutte strafbal van Warande maakte het nog even spannend maar het bleef toch 2-1. MB1 en Walcheren speelden een leuke wedstrijd waarbij MB1 wel iets sterker was, het werd 3-0 voor MB1, ook al door goed keeperswerk van Juultje. MB2 won met 3-2 van Pelikaan B5. MA1-HSD A2 was een harde wedstrijd met veel overtredingen, spanning was er volop. HSD kwam met 2-0 voor maar MA1 scoorde uit een strafcorner tegen, daarbij had 1 speelster van HSD geluk dat zij niet uit het veld werd gestuurd. MA1 zit waarschijnlijk in een zware poule. MA2 zou het wel eens makkelijker kunnen krijgen, zij wonnen met 8-0 van Zwart Wit A6. JA1 speelde uit tegen Push A4, na 1 kwart was de stand 1-1 toen een hoosbui een einde aan de wedstrijd maakte.

Veteranen/dames
Zondag wonnen de Veteranen met 1-0 van een mix veteranenteam van Gilze Rijen en Zevenbergen, maar zowel dames 1 (4-2) en dames 2 (8-0) verloren hun wedstrijd.

Aanstaand weekend
A.s. zaterdag is het een drukke dag op het veld, de laatste wedstrijd begint om 17.40.