Victoria'03 domineert
tegen SVC

OUDENBOSCH - Voor Victoria’03 1 stond zondag 12 september de tweede bekerwedstrijd op het programma. Na de eclatante overwinning op de Schutters stond er weer een regionale tegenstander op het programma: SVC uit Standdaarbuiten.


Wat een verschil met de bekerpoule van vorig seizoen, waar een uitwedstrijd naar Sas van Gent onderdeel was van de bekerpoule. De verwachtingen bij het publiek waren hoog: na de 10-0 overwinning op de Schutters, mocht SVC ook geen probleem zijn! Ook vandaag was het krachtsverschil tussen een derde klasser en een vierde klasser snel duidelijk. Kans na kans creëerde het team van trainer Danny Mathijssen. Met man en macht werd er door SVC verdedigd en reddingen van de keeper werden door het thuispubliek met hard gejuich ontvangen. Na rust wist SVC de Victoria’03 aanhang een tweetal keren goed te verrassen met snelle counters, die zomaar een onverdiende 1-0 voor de thuisploeg hadden kunnen opleveren. Gelukkig was het toch Victoria’03 dat uiteindelijk aan het langste eind trok. Uit een snelle counter was Pieter van Etten het eindstation en schoot in de korte hoek de 0-1 op het bord. Victoria’03 was los. Jovanni van Nijnatten maakte beheerst af, na een mooie steekpass van Jari Voeten: 0-2. Kort voor tijd maakte Jovanni ook zijn tweede van de middag en tekende daarmee voor een 0-3 eindstand.
Met zes punten uit twee wedstrijden heeft Victoria'03 1 de tot nu toe maximale score behaald in de groepsfase van de beker. Volgende week volgt de beslissing: in een rechtstreeks duel tegen NVS wordt bepaald wie er naar de volgende ronde gaat.


Overige uitslagen
Het tweede was vrij na afbellen Virtus 3. Victoria’03 3 komt over twee weken in actie. Het vierde van Victoria’03 stuurde Hoeven 5 met een ruime nederlaag terug naar huis: 11-1. Het vijfde verloor nipt van Sprundel 6: 2-0. Het zesde wist niet van Hoeven te winnen: 1-8. Het zevende verloor met 0-6 van de Schutters 3.
De Dames van Victoria’03 verloren met 2-0 van de dames van Unitas’30.


Jeugd bekert door
Voor de meeste jeugdelftallen stond een knock-out wedstrijd in de beker op het programma. De JO17-1 wist na penalty's van Roosendaal JO17-2 te winnen. De 15-1 won na een spannend duel met 2-3 van JEKA JO15-3. De JO15-2 won ruim van MOC'17 JO15-4: 11-1.[n]