Run4Kids Coordinator Melanie Testers is erg blij met de dubbele donatie van de Polderloop
Run4Kids Coordinator Melanie Testers is erg blij met de dubbele donatie van de Polderloop Foto: Hoevense Polderloop

Hoevense Polderloop scoort recordbedrag

Algemeen

HOEVEN - De Hoevense Polderloop heeft dit jaar een recordbedrag opgehaald voor haar goede doelen RopaRun en Run4Kids. Door extra sponsoring en een flinke opbrengst van de digitale loterij kon ieder goed doel een cheque van € 450 in ontvangst nemen.

Polderloop woordvoerder Arnold Augustijn is erg tevreden over het verloop van de goede doelen aktie. “Vorig jaar hebben we helemaal niet kunnen ondersteunen, dat was toen echt een forse tegenvaller. Vandaar dat we dit jaar extra ingezet hebben om dat goed te maken. Mooi dat het gelukt is.”

De verdubbeling van de ondersteuning, ten opzichte van het laatste normale jaar 2019,  komt volgens de Polderloop door de extra sponsors, zowel van de loop als van de loterij.

“Het was geweldig om te zien hoe gul  het regionale bedrijfsleven was bij het vullen van de Polderloop loterij  prijzentafel. Van een vliegles tot een boodschappentas, er werd fors gedoneerd.’’

De winnende lotnummers zijn te vinden op www.hoevensepolderloop.nl. De prijzen kunnen worden opgehaald bij Restaurant Den Halder te Hoeven.