Start najaarscompetitie Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend is de najaarscompetitie gestart. Jeugd 1 had een thuiswedstrijd. De seniorenteams moesten allemaal uit spelen.

Jeugd 1 speelde alleen thuis tegen Tios ’51 4 uit Tilburg. Stijn begon met een spannende 4-gamer met gamestanden van 13-11,  10-12,  14-12  en 11-9. Ook Emma won haar eerste wedstrijd. Dit ging eenvoudiger. Sibbe won zijn spannende eerste wedstrijd in 5 games. De andere wedstrijden werden door alle spelers in 4 games gewonnen. Er was dus een geweldige uitslag voor de eerste wedstrijd: gewonnen met 10-0.


Team 1 had een uitwedstrijd tegen Die Meede 3 uit Made. Het begon goed. Rens en Dylan wonnen beiden hun 1e wedstrijd. Rens is 4 games en Dylan in 5 games. Marco verloor zijn eerste wedstrijd. Dylan en Marco wonnen daarna de dubbel; stand 1-3. Helaas werden er in de volgende wedstrijden maar twee meer gewonnen en vier verloren. Marco verloor een spannende wedstrijd in 5 games. Rens en Marco wonnen beiden 1 wedstrijd en Dylan 2.

Team 2 speelde uit tegen Smash 2 uit Geertruidenberg. Helaas moesten zij spelen met een invaller. Jarno is ingedeeld in de 7e klasse en moest nu spelen in de 4e klasse. Hij weerde zich prima. Hij won in zijn eerste wedstrijd zelfs een game. Hij haalde ook regelmatig 8 of 9 punten. Rob was goed in vorm en won al zijn wedstrijden, waarvan een spannende in 5 games. Niels won 2 wedstrijden in 4 games. Rob en Niels wonnen de dubbel.


Team 3 nam het op tegen The Back Hands 6 uit St. Willebrord. Het was een spannende wedstrijd met vijf 5-gamers. Het ging gelijk op; dan stond de een voor, dan de ander. Rens was goed in vorm. Hij won al zijn wedstrijden. Mike en Thanh Than wonnen er ieder 1. Rens en Mike verloren de dubbel.

Team 4 speelde uit tegen Witac ’89 3 uit Willemstad. Het was een redelijk vlotte wedstrijd met zes 4-gamers en een 5-gamer. Koen en Hanny waren goed in vorm en wonnen beiden al hun wedstrijden. Sandra kon helaas niets winnen. Hanny en Koen wonnen de dubbel.


Uitslagen
Jeugd 1–Tios ’51 4
Die Meede 3-Team 1 5-5
Smash 2-Team 2 4-6
The Back Hands 6-Team 3 5-5
Witac ’89 3-Team 4 3-7.[n]