Derde ronde najaarscompetitie van Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 3e ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 speelde uit en de seniorenteams allemaal thuis.

Jeugd 1 reisde naar Breda voor de wedstrijd tegen Belcrum 4. Het was een heel spannende wedstrijd met maar liefst vijf 5-gamers en vier 4-gamers en hoge gamestanden. De standen van 10-12, 13-11 en 14-12 kwamen regelmatig voor. Het begon niet best. Emma, Jibbe en Stijn verloren allen hun eerste wedstrijd. Waren het de zenuwen of was men nog niet warm gedraaid? Emma en Stijn wonnen toen de dubbel. Vanaf dat moment waren onze kids los. Ze verloren maar één wedstrijd meer. Het was een nipte, maar dik verdiende overwinning. Emma en Jibbe wonnen 2 wedstrijden, Stijn won er 1.


Team 1

Team 1 speelde tegen De Batswingers uit Gilze. Het was een vlotte wedstrijd met maar enkele 4- en 5-gamers. Marco Beckers moest zich het meest inspannen op vrijdagavond. Hij won al zijn wedstrijden, maar dat ging niet gemakkelijk. Hij moest twee 5-gamers en een 4-gamer spelen om tot volle winst te komen. Dylan won vrij gemakkelijk al zijn partijen. Joyce was niet in vorm. Ze verloor helaas alles. Dylan en Rens wonnen de dubbel.


Team 2

Team 2 nam het op tegen De Batswingers 2. Het ging sneller dan bij team 1. Er was maar één 5-gamer van Willem Maris, die hij helaas verloor. De twee andere games won hij. Rob en Rick wonnen al hun wedstrijden. Zij wonnen ook de dubbel.


Team 3 en Team 4

Team 3 speelde tegen Tanaka 6 uit Etten-Leur. Mike won zijn eerste wedstrijd. Tanh Tanh en Marlou verloren die. Toen was het team warm gedraaid. De rest van de wedstrijden werd allemaal gewonnen; dus een mooie uitslag. Jarno en Koen wonnen ook dubbel.

Team 4 nam het op tegen Belcrum 13 uit Breda. Het begon niet best. Het duurde tot de zevende wedstrijd voor de handen in de lucht gingen. Eindelijk won Koen een wedstrijd in 5 games. Hij had zijn eerste wedstrijd ook al in 5 games gespeeld. Een inspannende avond dus voor hem. Jarno en Sandra wonnen helaas niets. Jarno en Koen verloren de dubbbel.


Uitslagen: Belcrum 4-Jeugd 14-6 Team 1-De Batswingers 17-3 Team 2-De Batswingers 29-1 Team 3-Tanaka 68-2 Team 4- Belcrum 131-9 p.[n]