Zonnebloem Hoeven op Ontmoetingsdag 2018.
Zonnebloem Hoeven op Ontmoetingsdag 2018. Foto: Bert de Bruin

Jubileumviering voor
Zonnebloem Hoeven

HOEVEN - Eindelijk kon de jaarlijkse Ontmoetingsdag van de Zonnebloem afdeling Hoeven doorgang vinden. Om deze dag extra feestelijk te maken werd meteen het uitgestelde 25 jarig jubileum van de afdeling gevierd.


Een 75 zonnebloemgasten hadden zich opgegeven om deze dag mee te vieren. Ruim voor de tijd waren de meeste gasten al aanwezig in zaal Het Tapperijke te Hoeven. Men had er zin in, dat straalde overal van af. Menig bezoeker had elkaar al geruime tijd niet gezien noch gesproken. Het werd dus een zeer gezellig welkom voor iedereen.

Het bestuur en vrijwilligers hadden dan ook een vrolijk programma opgesteld. De ontvangst was met koffie en gebak dat iedereen goed beviel. Er werd nadien honderd uit gebabbeld en nieuwe kennismakingen aangegaan.

De feestelijke Brabantse Koffietafel ging er goed in en bij het optreden van Het Gezelligheidskoor Hoeven werd luid meegezongen. Kortom een geslaagde dag.


Activiteiten
Voor het komende jaar heeft de afdeling Hoeven weer allerlei bijzondere activiteiten in gedachten. Dingen die vorig jaar door Corona niet door konden gaan, staan weer 'op de boek' om dit jaar te regelen.


Bingomiddagen
Om te beginnen zijn er weer de maandelijkse bingomiddagen waarvan de eerste start op donderdagmiddag 21 oktober a.s. in zaal het Tapperijke, St. Janstraat Hoeven.  De aanvang is 13.30 uur. Iedereen die graag een Bingo speelt is welkom.[n]