Vrijdag 8 oktober

Kaarten en andere activiteiten

13:30 | Steunpunt Saint Louis

Nu met de versoepelingen is er gelukkig weer wat meer mogelijk. Het kaarten gaat weer van start op vrijdag 8 oktober op Saint Louis. U bent van harte welkom om een potje te rikken of te jokeren. Inloop is om 13.15 uur en start om 13.30 uur. Kosten €1,50. Pinnen is mogelijk. Het kaarten zal 2 keer per maand plaats vinden. De ene week is het bingo de andere week is het dan kaarten. Al een poosje is het eetpunt op vrijdagmiddag op Saint Louis. Er zijn nu wel een groepje mensen die gezellig komen eten. Wil je een keertje komen eten, laat het dan weten via het onderstaande telefoonnummer. U bent van harte welkom. Kosten voor 3 gangen maaltijd; €8,00 p.p. Soms win je met de bingo een dinerbon en deze kan je dan inleveren voor een maaltijd. Verder zijn de beweeggroepen zeer actief op Saint Louis. Yoga, sacrale dans en een gymgroep. Bewegen is belangrijk. Net zoals het samenzijn in een groep, gezelligheid en een praatje op zijn tijd. Heeft u interesse in een van deze beweeggroepen, laat het weten. Voor informatie kan u een mailtje sturen naar: halderberge@groenhuysen.nl of bellen naar: 06-83227338.


 

Kaartavonden De Flierefluiters

19:30 | Het Punt

Wijkvereniging De Flierefluiters uit Hoeven start weer met de rik- en jokeravonden. Deelname staat open voor de leden ( € 1,25) maar ook voor introducés of andere niet-leden (€ 2,50). Deze bedragen zijn inclusief de eerste consumptie. Er zijn elke avond leuke prijzen te verdienen. Om voor de hoofdprijzen in aanmerking te komen, moet wel aan minstens 4 kaartavonden worden deelgenomen. Deze kaartavonden zijn steeds op vrijdagavond, beginnen om 19.30 uur precies en vinden plaats in Het Punt aan de Halderberg in Hoeven. De eerste kaartavond van dit seizoen vindt plaats op vrijdag 8 oktober. Uiteraard zijn de geldende coronamaatregelen ook bij deze kaartavond van toepassing.

 

Zondag 10 oktober

Dansen KBO Oud Gastel

14:00 | Het Veerhuis

Op zondagmiddag 10 oktober, vanaf 14.00 uur, organiseert de KBO Oud Gastel weer een dansmiddag in de loungezaal van het Veerhuis. De muziek zal deze middag verzorgd worden door de Calando’s. Deze van oorsprong Gastelse band had vroeger een grote aanhang van fans en speelden voor volle zalen. Het belooft een middag te worden waarbij de voetjes van de vloer kunnen. De middag is voor iedereen toegankelijk. Dus nodig je vrienden, familie, buren en kennissen uit voor een gezellige middag. De entreeprijs bedraagt voor KBO-leden €2,- en voor niet leden €4,-.

 

Dinsdag 12 oktober

Klankmeditatie

19:30 | 't Stoofje

Dinsdag 12 oktober kun je bij ontmoetingshuis ’t Stoofje in Oudenbosch deelnemen aan een klankmeditatie. Klankmeditatie is een vorm van mediteren waarbij de klanken en trillingen van de vaak bijzondere instrumenten je helpen om uit je hoofd te raken. Als deelnemer hoef je eigenlijk niks anders te doen dan ontspannen! Dat kan liggend onder een dekentje of zittend, net wat jij prettig vindt. “Het was net alsof ik in een junglebos op de grond naar de regen lag te luisteren,” zei een deelnemer aan de klankmeditatie laatst. Echt een cadeau aan jezelf! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar stoofjehierennu@hetnet.nl. De meditatie begint om 19.30 uur. Graag om 19.15 uur aanwezig zijn in de Stoofstraat 15 in Oudenbosch. Je bijdrage van €10,- komt geheel ten goede aan het werk van ’t Stoofje, want de avond wordt vrijwillig verzorgd door Yvonne. Kun je deze avond niet? De klankmeditatie is elke tweede dinsdag van de maand.