Op 22 oktober is er weer een Pubquiz in Fidei et Arti.
Op 22 oktober is er weer een Pubquiz in Fidei et Arti. Foto: Pubquizmaster

Films en pubquiz in
Fidei et Arti

OUDENBOSCH - De herfst heeft zijn intrede gedaan, het is dus echt tijd voor (jeugd)films! Via onze website, www.fideietarti.nl, zijn alle kaartjes te bestellen. Iedereen van 13 jaar en ouder heeft de Corona Check App nodig om onze (film)voorstellingen te bezoeken.


Jeugdfilm: de Boss Baby: Familiezaken: Woensdag20 oktober, 14.30 uur film ‘de Boss Baby: Familiezaken’. In deze film zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.
Film: Zwaar Verliefd! 2: Isa en Ruben gaan samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo, zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Pubquiz
Op vrijdag 22 oktober om 20.30 uur is het weer tijd voor de Pubquiz! Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet u het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen! Teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan.[n]