Vice Versa '51: 4e ronde najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 4e ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 speelde thuis en de seniorenteams allemaal uit.

Jeugd 1

Jeugd 1 speelde tegen Tios’51 4. De tegenstander kwam met (twee) redelijk sterke tegenstanders. Ongeveer de helft van de wedstrijden werd in 4 games beslist. De rest in 3 games. Stijn en Jibbe wonnen beiden 1 wedstrijd. Ze verloren de dubbel Annemein speelde voor de eerste keer in de grote competitie. Ze kon het balletje aardig terugslaan. Een wedstrijd winnen was nog te veel gevraagd. Haar laatste game verloor ze nipt met 12-14.


Team 1

Team 1 reisde naar Tilburg voor de wedstrijd tegen Luto 2. Het was een vlotte wedsstrijd. Rens begon met een 5-gamer. Hij verloor die. Later won hij als enige een wedstrijd in 3 games. Joyce en Marco wonnen niets maar hadden regelmatig hoge gamestanden. Joyce en Rens verloren de dubbel.


Team 2

Team 2 speelde uit tegen Tanaka 4 uit Etten-Leur. Het was redelijk spannend. De helft van de wedstrijden werd pas beslist in 4 of 5 games Tot de zesde wedstrijd ging het gelijk op. De stand was toen 3-3. Onze spelers wonnen toen 3 wedstrijden op rij. De winst was binnen. De laatste wedstrijd werd verloren. Rob en Niels wonnen ieder 2 wedstrijden. Willem won 1 wedstrijd. Rob en Willen wonnen de dubbel in 5 games.


Team 3

Team 3 speelde niet, omdat hun poule 7 teams heeft.


Team 4

Team 4 nam het op tegen ODT Kanjers Uitz. 9. Het was een vlotte wedstrijd met maar twee 5-gamers. Die werden beide door onze spelers gewonnen. Koen, Jarno en Goos wonnen ieder 1 wedstrijd. Allemaal van dezelfe tegenstander. Jarno en Koen verloren de dubbel.


Uitslagen

Jeugd 1-Tios ’51 4 5-5

Luto 2-Team 1 9-1

Tanaka 4-Team 2 4-6

ODT Kanjers Uitz. 9 7-3.[n]