Juliana D1
Juliana D1 Foto: KV Juliana

Juliana D1 kampioen na goede kampioenswedstrijd

OUD GASTEL - Afgelopen weekend heeft Juliana D1 met Iris, Eline, Fleur, Fleur, Amber, Noa, Boaz, Daniel, Ties en trainers Max en Colin de kampioenswedstrijd gespeeld tegen ADO D1 en die heeft Juliana gewonnen!

Juliana en ADO zijn aan elkaar gewaagd. In het begin ging het zeer gelijk op. Beide ploegen hadden veel gooifouten. Ook leek het net of er aan het begin een deksel op de korf zat, de bal wilde er gewoon niet in!
Het werd 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2 en toen was het rust.
Na een zeer oppeppende speech van beide coaches ging Juliana er de tweede helft vollebak tegenaan. Na een paar minuten spelen stond Juliana met een paar geweldige goals voor met 6-2. Nu hoefde Juliana het alleen maar af te maken. En dat deden ze perfect. Met een eindstand van 7-4 is Juliana D1 Kampioen!
Hebben we het goed gevierd? Jazeker! Gelijk een kampioensfoto gemaakt en een huldiging gekregen. Twee grote bakken met chips op tafel en aanvallen maar!
Weer een troffee erbij voor op het nachtkastje.
Volgende week gaat Juliana D1 op bezoek bij Keepfit D1 en hoopt Juliana ook daar bij de laatste wedstrijd de punten mee naar huis te nemen![n]