Hockeyclub Oudenbosch
spanning bij MB1

OUDENBOSCH - Voor MB1 staat zaterdag de inhaalwedstrijd tegen Etten Leur B4 nog op het programma. Zij hebben alle wedstrijden tot nu toe gewonnen maar zijn nog niet zeker van de 1ste plaats. Afgelopen zaterdag wonnen zij wel met 4-2 van Made B2 nadat zij eerst nog achter stonden. In de 2de helft maakten zij het verschil. Tegen Etten Leur moeten zij in ieder geval gelijkspelen of winnen om 1ste te worden. Bij verlies zullen de meisjes 3de worden.

JC1 en JD1 hebben alle 5 de wedstrijden gewonnen en hebben het eerste deel van de competitie dus gewonnen, beide teams hadden maar in 1 wedstrijd flinke tegenstand. JC tegen Zwart Wit en JD tegen Walcheren.

MA1 verloor met 7-1 van Pelikaan A2, voor MA1 was dit een zware poule.

MA2 won met 6-0 van Pelikaan A5 maar verloor de 1ste plaats aan Mistral. JA1 wist de inhaalwedstrijd tegen Push A4 met 2-1 te winnen. MB2 besloot met een mooie 5-2 overwinning tegen Tempo B5. Ook MC1 had kans om 1ste te worden, zij stonden gelijk met het eveneens nog ongeslagen Prinsenbeek C6. Zij verloren helaas met 4-3 waarbij de tegenstanders soms wat te verbaal bezig waren en een van de scheidsrechters soms ook optrad als coach met aanwijzingen bij strafcorners voor Prinsenbeek. MD1 has weinig moeite met Goes D2 en won met 7-0.

Bij de jongste jeugd alleen maar blije gezichten. J8E1 won met 9-2 van Pelikaan J8E2 en M8E1 was met 8-1 te sterk voor Zwart Wit M8E8. M6E1 won met 3-1 van Pelikaan E4. Beide MIX F-teams wonnen ook, MIX F-1 met 19-2 van Etten Leur F3 en MIX F2 moest naar Terneuzen en won daar met 17-9 van Olympia F3.

Zondag verloor Dames 1 met 4-2  van Push 10, het lukt de dames nog niet om een wedstrijd winnend af te sluiten maar zij hebben tot nu toe ook met blessures te maken gehad.

Dames Jong verloor met 1-0 van Pelikaan Jong. De Veteranen begonnen matig tegen Pelikaan C dat vooral de lange klap naar voren hanteerde, dat leverde al snel een 1-0 voorsprong op maar nog voor rust stonden de Veteranen toch met 2-1 voor.

Na rust werd het 3-1, daarna kwam Pelikaan nog terug tot 3-2 maar de eindstand werd 4-2 in zo kwam het team toch nog met de schrik vrij.

Voor de jeugd ligt de competitie in ieder geval 2 weken stil, de senioren spelen a.s. zondag nog wel.[n]