Juliana komt tekort tegen KOAG

OUD GASTEL - Na de welkome punten van vorige week, was Juliana gebrand om deze week weer punten te pakken. Op papier was Juliana ook zeker een goede kanshebber om de 2 punten mee naar huis te nemen.

Met een lekker herfst zonnetje floot de scheidsrechter de wedstrijd in, er werd al snel duidelijk dat deze wedstrijd een nek aan nek race ging worden. KOAG was degene die het voortouw nam en steeds een gaatje maakte, maar Juliana wist deze ook steeds te dichten. Waar het aanval vak van Juliana aanvallend goed de korf kon vinden, over verschillende schijven wist te scoren en zelfs een keer brutaal de voorsprong pakte (3-4). Dwong het andere vak van Juliana verdedigend KOAG naar korte aanvallen toe (8-8). Echter miste Juliana verdedigend nog de scherpte op de korte kansen waardoor KOAG met een kleine voorsprong de rust in ging.

Ruststand: 11-9 in het voordeel van KOAG.

Tweede helft

De eerste minuten na rust bleef het spelbeeld onveranderd ten opzichte van de eerste helft, en wist Juliana zelfs weer tot gelijke hoogte te komen (12-12). Totdat KOAG besloot in een vak zonder rebound te gaan schieten en hier verrassend effectief in was. Dit maakte dat Juliana in korte tijd 4 tegen doelpunten moest incasseren (17-13). Echter liet Juliana zich niet zomaar uit het veld slaan. Juliana probeerde zich nog te revancheren en kwam nog tot 1 punt verschil terug (20-19). Helaas kreeg Juliana niet meer grip op de doelpunten machine van KOAG en was de nederlaag onvermijdelijk.

Eindstand: 22-19 in het voordeel van KOAG.

Belangrijke wedstrijd voor Juliana 1

Programma

Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Juliana 1, zij treden dan aan tegen Kinderdijk die met evenveel punten als Juliana de laatste plek deelt. De winnaar van dit duel zal zich weer bij de middenmoot van de poule aankunnen sluiten.[n]