Geweldige overwinning voor Jeugd 1 Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 5e ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 speelde thuis en de seniorenteams allemaal uit. 


Jeugd 1 speelde tegen Smash 2. Er was een grandioze overwinning met 10-0. Anders dan de uitslag doet vermoeden moest er hard gewerkt worden voor deze grote overwinning. Er waren maar liefst drie 5-gamers en vijf 4-gamers. Emma, Jibbe en Stijn verloren nooit de moed en bleven knokken voor een goede uitslag. De dubbel werd gewonnen door Emma en Jibbe. Proficiat met deze geweldige overwinning. 

Team 1 speelde tegen ODT Kanjers Uitz. 5. Het was een spannende wedstrijd. Er waren maar liefst vier 5-gamers en vier 4-gamers. Vooral in het begin duurden de wedstrijden lang en werd er om en om gewonnen. Na de zesde wedstrijd was de stand 3-3. Toen vond de tegenstander het welletjes. Zij wonnen de laatste 4 wedstrijden. Joyce had nog een laatste spannende wedstrijd. Zij verloor die helaas met 14-12. Marco won 2 wedstrijden. Dylan won er 1 en Joyce helaas niets. Joyced en Dylan verloren de dubbel. 

Team 2 nam het op tegen De Pin Pongers 2. Het was een vlotte wedstrijd met slechts enkele 4-gamers. De enige 5-gamer die werd gespeeld ging helaas verloren. Alle andere wedstrijden werden gewonnen. Willem en Niels wonnen ieder 3 wedstrijden. Rob won er 1. Rob en Willem wonnen de dubbel. 

Team 3 speelde tegen De Batswingers 3. Ook deze wedstrijd ging vlot. Er was maar één 5-gamer. Rens, Mike en Thanh Thanh wonnen alle drie hun eerste wedstrijd. Mike en Rens verloren daarna helaas de dubbel. De volgende zes wedstrijden werden op één na allemaal gewonnen. Thanh Thanh en Rens wonnen ieder 3 wedstrijden. Mike won er 2.

Team 4 reisde naar Ossendrecht voor hun wedstrijd tegen TCO ’78 3. Het was een redelijk vlotte wedstrijd met maar twee 5-gamers en vier 4-gamers. Het ging gelijk op. Na de achtste wedstrijd was de stand 4-4. De laatste 2 wedstrijden moesten de beslissing brengen. Sandra won haar eerste wedstrijd van deze competitie. Jarno won zijn laatste wedstrijd. De winst was binnen. Hannie en Jarno wonnen ieder 2 wedstrijden. Sandra won er 1. Hannie en Jarno wonnen de dubbel. 


Uitslagen

Jeugd 1-Smash 2 10-0 ODT Kanjers 5-Team 1 7-3 De Pin Pongers 2-Team 2 1-9 De Batswingers 3-Team 3 2-8 TCO ’78 3-Team 4 4-6.[n]