Goed Optreden Variakoor Hoeven

HOEVEN - Het Variakoor heeft op uitnodiging van KBO Hoeven donderdag 14 oktober in het Kompas een leuk programma ten gehore gebracht.


Voor het bestuur van het koor was het een heel avontuur met een nieuwe dirigent en invallende accordeoniste. Onlangs heeft vorige dirigent Kees van Vugt met 2 accordeonisten afscheid genomen. Louis van Gameren heeft het stokje definitief overgenomen.


Vuurdoop

Dit optreden werd dus de vuurdoop voor Louis en het koor. Bij aanvang was iedereen enigszins gespannen, maar na het eerste nummer, dat goed klonk was de spanning eraf. Met het Nederlandstalig repertoire wisten de aanwezigen de handen enthousiast op elkaar te brengen. Maar ook een bekend Engels nummer van Doris Day werd goed ontvangen.


Gevarieerd programma

Het Variakoor heeft een gevarieerd programma ten gehore gebracht met onder andere rustige, gevoelige, maar ook vrolijke liedjes uit de jaren 60-70 en onlangs uitgebrachte nieuwere nummers. Iedere week wordt er gerepeteerd in Het Strooien Huis op donderdagavond van 20.00-22.00 uur met gezellige nazit! De muzikale begeleiding wordt verzorgd door 2 accordeonisten.



Belangstelling?

Je bent van harte welkom op de repetitieavond of, als je meer informatie wilt, bezoek dan onze website : www.variakoor.nl of neem contact op met de voorzitter Ria de Haas, email:
riadehaas.mies@gmail.com.[n]