Doelpunten machine stokt bij Juliana.

OUD GASTEL - Waar Juliana vorige week tegen KOAG te kort kwam, was het deze week zaak om weer 100% te geven voor Juliana. Die bij een zege de laatste plek kon verlaten.

Helaas begon de wedstrijddag met een domper, door ziekte miste Juliana een van hun basisspelers. Desondanks kan Juliana altijd rouleren en wist Juliana dit keer ook een sterke basis te brengen tegen Kinderdijk. De scheidsrechter, wie een oude bekende is van Juliana is, floot de wedstrijd in. Het was Juliana die door een snelle onderschepping als eerste de voorsprong pakte, al wist Kinderdijk daarin tegen ook de korf te vinden. Het begon weer een nek aan nek race te worden, waarin Kinderdijk vooral in korte aanvallen snel de korf wist te vinden, kon Juliana in lange aanvallen mee blijven scoren. Voor Juliana zaak om verdedigend de focus op scherp te houden, helaas lukte Juliana dat niet 30 minuten lang. En zo kon Kinderdijk die een hoog rendement schoot een gaatje van 2 slaan (8-6). Juliana bleef wel mee scoren en wist voor rust de aansluitingstreffer te maken, en zo ging Juliana met een kleine achterstand de rust in. Ruststand: 10-9 in het voordeel van Kinderdijk.

Na rust was het zaak voor Juliana om door te pakken. De winst was nog lang niet weggegeven en alles was nog mogelijk. Helaas was de grip op Kinderdijk nog niet optimaal en liep Kinderdijk uit naar een gaatje van 3 (13-10). Tijd voor Juliana om aanvallend iets terug te doen, 6 minuten lang werd er aanvallend over alle schijven gecreĆ«erd . Alle mogelijke aanvallende combinaties probeerde Juliana uit, om maar dat ene doelpunt te kunnen maken om het gat van 3 terug te brengen naar 2. Terwijl Juliana verdedigend het vizier nu op scherp had staan. Helaas was de pijnlijke uitkomst na 6 doelpuntloze minuten aan beide kanten, dat de doelpunten machine van Juliana was gestokt. Zo liep Kinderdijk uit naar 5 doelpunten verschil (15-10). Juliana wist met het vele aanvallend combineren nog terug te komen naar 2 doelpunten verschil (15-13). Helaas ging het vinden van de korf echt te moeizaam voor Juliana om nog over Kinderdijk heen te komen, zo liep Kinderdijk in de eindfase verder weg van Juliana en was de broodnodige zege uit het zicht van Juliana. Eindscore: 20-15 in het voordeel van Kinderdijk.

Zaak voor Juliana om over deze teleurstelling heen te komen en het vizier op scherp te krijgen. Zaterdag is er weer een kans om de punten in Oud-Gastel te houden. Juliana speelt dan tegen Fortis. Fortis bezit nu de 7de plek in de poule, maar boekt hele wisselende resultaten.[n]