Herfstvakantie in
Fidei et Arti

OUDENBOSCH - In de herfstvakantie draaien we in Fidei et Arti leuke jeugdfilms. Op dinsdag 26 oktober draaien we ‘Paw Patrol: de Film’ en op donderdag 28 oktober ‘Berendje Botje’.  Beide films beginnen om 14.00 uur.


Jeugdfilm: Paw Patrol de Film:
Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Jeugdfilm: Berend Botje:
Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!


Agenda
24-11-21, 14.30 uur: De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje; 20.00 uur: Film: Liefde zonder Grenzen

Reserveren voor deze voorstelling(en) kan via www.fideietarti.nl.[n]