Woensdag 20 oktober

Mantelzorgcafé

13:30 | Huyskamer de Mulder

Op woensdag 20 oktober wordt het mantelzorgcafé georganiseerd. Het mantelzorgcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die zorgt voor een familielid, vriend, buur of kennis. In het mantelzorgcafé kun je lotgenoten ontmoeten en kan er in een ontspannen sfeer ervaringen worden uitgewisseld. Ook wordt informatie gedeeld over ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg. Het Mantelzorgcafé wordt gehouden in Huyskamer de Mulder (Professor Mulderslaan 97 in Oudenbosch) op woensdag 20 oktober van 13.30-15.30 uur. Aanmelden is gratis en kan (tot 11 oktober) via: mantelzorg.halderberge@surplus.nl of 0165-313100.

 

‘Genieten van het heelal’

20:00 | Sterrenwacht Tivoli

De Koninklijke Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde West Brabant organiseert op woensdag 20 oktober voor leden en niet-leden een lezing over sterrenkunde, in dit geval over alles wat we in het heelal waarnemen. Deze lezing vormt een unieke inleiding in de sterrenkunde voor iedereen die er meer over wil weten of die zijn kennis weer eens wil opfrissen. In deze lezing neemt Rob Walrecht de toehoorders mee, dieper in de materie en verder het heelal in. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Niet-leden kunnen zich aanmelden bij de secretaris: info@knvws-west-brabant.nlBruno Ernst Bibliotheek, Sterrenwacht Tivoli, Jezuïtenplein 33 in Oudenbosch; 20.00 uur: inloop vanaf 19.30 uur.

 

Vrijdag 22 oktober

Kaarten Saint Louis

13:15 | Steunpunt Saint Louis

Nu met de vernieuwde versoepelingen kan het rikken en Jokeren weer van start op het steunpunt Saint Louis. Het kaarten is op 22 oktober om 13:30 uur. Inloop vanaf 13:15 uur. Kosten €1,50 p.p. Hebt u zin in een middag gezellig een potje te kaarten, dan bent u van harte welkom. Voor meer informatie kan u een email sturen naar halderberge@groenhuysen.nl of bellen naar 06-83227338 of het algemeen nummer 06-83281377.


Zondag 24 oktober

Villa concert met Jazztrio Bram van der Glind

15:00 | De Witte Villa

De Witte Villa is het nieuwe concertpodium voor veelbelovende conservatorium studenten. Cultuur Oudenbosch helpt deze studenten graag op weg naar het concertpodium. De tuinkamer in de Witte Villa heeft een uitstekende sfeer. Een prima plek voor de jonge studenten om het concerteren te leren. En bovenal een aanrader voor eenieder die van klassieke muziek of jazz én jong talent houdt! Het eerste concert van dit seizoen wordt gegeven door het Jazztrio en vindt plaats op zondag 24 oktober om 15.00 uur in de Witte Villa. Kaarten daarvoor koop je op de website van Cultuur Oudenbosch! www.cultuuroudenbosch.nl. Anosh ter Haar op contrabas, Bram van de Glind op trompet/flugelhorn en pianist Stan Verstegen ontmoetten elkaar op het conservatorium en geven als jazztrio graag huiskamerconcerten in een intieme setting.