Seniorenteams Vice Versa '51 winnen met grote cijfers

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 6e ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 speelde uit en de seniorenteams allemaal thuis.

Jeugd 1

Jeugd 1 speelde uit tegen de grootste concurrent Tios ’51 4. Annemein deed mee, omdat Stijn verhinderd was. Het was een spannende wedstrijd met twee 5-gamers en drie 4-gamers. Jibbe was goed in vorm en won redelijk gemakkelijk zijn 3 wedstrijden. Emma had het moeilijker, maar door stug volhouden won ze een wedstrijd in 5 games en één in 4 games. Ze verloor helaas ook een wedstrijd in 4 games. Annemein, die voor het eerst competitie speelt, won helaas niets. Ze scoorde wel redelijk veel punten. Emnma en Jibbe wonnen de dubbell.


Team 1

Team 1 speelde tegen Die Meede 3. Het was een vlotte wedstrijd. De helft van de wedstrijden werd in 3 games beslist. Rens won zijn eerste wedstrijd in een 5-gamer en verloor de laatste wedstrijd. Joyce verloor haar eerste wedstrijd in een 4-gamer. Alle andere wedstrijden werden gewonnen, inclusief de dubbel van Joyce en Dylan. Rens en Joyce wonnen 2 wedstrijden. Dylan won er 3.


Team 2

Team 2 nam het op tegen Smash 2. Er moest hard gewerkt worden om de punten binnen te halen. Er waren twee 5-gamers en vijf 4-gamers. Rob, Niels en Willem wonnen al hun wedstrijden. Rob en Willem wonnen de dubbel. Een geweldige uitslag dus.


Team 3

Team 3 speelde tegen BSM 2. Het was een vlotte wedstrijd. Marlou, Rens en Mike wonnen al hun wedstrijden regelmatig met groot verschil; 11-2, 11-3 en 11-4. Marlou en Rens wonnen de dubbel. Ook voor team 3 dus een geweldige uitslag.


Team 4

Team 4 ontving Witac ’89 3. De helft van de wedstrijden werd pas beslist in 4 of 5 games. Er moest dus hard worden gewerkt. Het lukte goed. Er werden slechts 2 wedstrijden verloren, waaronder de dubbel van Koen en Rob. Koen en Rob wonnen ieder 3 wedstrijden, Goos 2.


Uitslagen

Tios ’51 4-Jeugd 1 4-6

Team 1-Die Meede 3 8-2

Team 2-Smash 2 10-0

Team 3-BSM 2 10-0

Team 4-Witac ’89 3 8-2.[n]