Hockeyclub Oudenbosch dames 1 verslaat HSD

OUDENBOSCH - Het seizoen is voor dames 1 als ook voor HSD moeizaam begonnen, de teams hebben last van blessures en het inpassen van nieuwe speelsters. Dames 1 had duidelijk de overhand en wist met 9-0 te winnen waardoor Prinsenbeek op doelsaldo passeren.

De Veteranen zijn al 7 wedstrijden ongeslagen maar spelen komende weken tegen sterkere tegenstanders, te beginnen zondag tegen Etten-Leur. Hoewel zondag tegen Teteringen moeizaam verliep wonnen de Veteranen wel, na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 4-0. Dames Jong gaf Tempo Jong goed partij en had zeker in de 1ste helft een paar kansen, toch nam Tempo een 1-0 voorsprong maar de dames scoorden de gelijkmaker. Helaas was het al snel 2-1 voor Tempo. Na rust liep Tempo ondanks het goede tegenspel uit tot de 5-1 eindstand.

Zaterdag 6 november start de competitie voor de jeugd. Thuis spelen dan M6E1, Mix F2, M8E1, JD1, JC1, MA2 en MB1.[n]