Route intocht
Route intocht Foto: Google Maps

De route voor de Sinterklaas intocht Hoeven is bekend!

Sport en vereniging

HOEVEN - Na twee jaar is het, ondanks de huidige regels waar we ons aan moeten houden, gelukkig weer mogelijk om een prachtige intocht te organiseren in Hoeven.

Sinterklaas neemt net als twee jaar terug een andere route op zijn dag van aankomst in Hoeven op zondag 14 november a.s. De goedheiligman houdt hierbij extra rekening met de verjonging van bepaalde delen van Hoeven en zal de route tevens wat minder lang maken zodat meer mensen de intocht helemaal met de Sint mee kunnen lopen.

11.00 uur begint het toneelstuk “De verdwenen chocolade letters”.

Daarna zal het gezelschap van Sint en Pieten onder begeleiding van muziekvereniging St. Caecilia beginnen aan de intocht.

De route start vanaf Bovendonk rechtsaf over de Bovenstraat en President Hopstakenlaan, daarna linksaf de Drossaardenblok in, daarna via de President van Rijenlaan en de P. Cuyperslaan naar het Groene Hart. Via de Donkweg en het Voorste Monnikenland komen we dan weer uit bij de President Hopstakenlaan, via Achter het Hof en de Julianastraat naar het eindpunt Het Kompas.

Check de route ook op www.facebook.com/sintinhoeven

Om 14.00 uur zullen er voor de kinderen weer spelletjes georganiseerd worden in het Kompas en is het mogelijk om Sinterklaas een handje te komen geven. Hier is de Coronacheck wel noodzakelijk. 

De Sint en zijn Pieten kijken uit naar deze mooie dag, waar zij hopen veel mensen uit Hoeven en omgeving te mogen verwelkomen! Houdt voor meer informatie onze Facebookpagina goed in de gaten.