Afbeelding
Foto: De Smoorfrêters

In de kantine van voetbalvereniging Devo organiseert stichting carnaval De Smoorfrêters uit Bosschenhoofd in samenwerking met Devo op zaterdag 13 november een 11-11 bal. “De dresscode voor deze avond is ‘oe zotter oe beter’, zegt Prins Ruben.


"Andere jaren hielden we ons bal altijd bij café Stroop, maar omdat we vanwege de eters daar niet voor negen uur terecht kunnen én we om twaalf uur al moeten stoppen, hebben we in goed overleg met Vincent en Devo besloten om naar de kantine te gaan,” legt hij verder uit. 

Daar begint het feest om zeven uur, waarbij DJ Maximum Volume voor de nodige decibels zal zorgen. "We zijn blij dat we, ergens die avond om 11 minuten over, drie nieuwe leden voor onze raad kunnen presenteren, omdat er na dit seizoen een aantal leden stoppen. Onder andere Kees Raats die als Kiske de Pliessie zijn tiende en laatste jaar ingaat als ordehandhaver gaat ons verlaten. Gelukkig telt onze raad dit jaar nu zeven leden. Nar Johanneke gaat alweer zijn vierde jaar in. Wij houden nooit een liedjesfestival en hebben geen nieuw motto, omdat we met het motto van vorig jaar ‘nix is ‘r te zot,' zo goed als niets gedaan hebben. Vandaar ook dat we oproepen dat men zich deze keer zó zot als mogelijk aankleedt om te komen feesten. Er is vrij entree en iedereen is welkom. Het blijft lastig om in deze tijd een feestje te organiseren. Uiteraard handhaven we de overheidsmaatregelen en wordt bij iedereen aan de deur de QR-code gescand.”[n]