7e ronde najaarscompetitie Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 7e ronde van de  najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 speelde thuis en de seniorenteams allemaal uit.


Jeugd 1 speelde tegen Smash 2. Het begon moeizaam. Stijn verloor zijn eerste wedstrijd in 5 games met 11-13 in de 5e game. Emma had 4 games nodig om de haar eerste wedstrijd te winnen. 

Jibbe won zijn eerste wedstrijd met 13-11 in de 5e game. Emma en Stijn wonnen vlot de dubbel. 

Daarna ging het van een leien dakje. Er werden 4 wedstrijden in 3 games gewonnen. Jibbe verloor zijn laatste wedstrijd in  5 games en Stijn won de laatste wedstrijd in 3 games. Emma won 3 wedstrijden. Stijn en Jibbe wonnen ieder 2 wedstrijden.


Team 1

Team 1 speelde tegen koploper Tios ’51  3 uit Tilburg. Het was een spannende wedstrijd met drie 5-gamers en vijf 4-gamers. Het was niet te zien dat de tegenstander 23 punten meer had dan ons team. Joyce, Rens en Dylan weerden zich kranig. De tegenstander was vaak net iets te sterk. Rens won 2 wedstrijden, Dylan won er 1 en Joyce helaas niets. Joyce en Rens verloren de dubbel.


Team 2

Team 2 nam het op tegen koploper Belcrum 9. Het was een redelijk vlotte wedstrijd met maar een enkele 4- en 5-gamer. Alleen Rob en Niels konden een wedstrijd winnen. Invalster Marlou helaas niet. Rob en Niels wonnen wel de dubbel.


Team 3

Team 3 speelde tegen Belcrum 12. Het was een redelijk vlotte wedstrijd. Ons team verdedigde de koppositie. Helaas waren de tegenstanders te sterk. Rens, Marlou en Thanh Thanh wonnen helaas ieder maar 1 wedstrijd. Marlou en Thanh Thanh verloren  de dubbel.


Team 4

Team 4 nam het op tegen TCS 3. De meeste wedstrijden werden in 3 games beslist. Er werden maar 2 wedstrijden gewonnen, allebei in 5 games, door Rob en Goos. Sandra won helaas niets. Rob en Goos verloren de dubbel.


Uitslagen
Jeugd 1-Smash 2 8-2
Tios ’51 3-Team 1 7-3
Belcrum 9-Team 2 7-3
Belcrum 12-Team 3 7-3
TCS 3-Team 4 8-2[n]