Veel spannende wedstrijden Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - De start van de jeugdcompetitie na de herfstvakantie leverde een paar spannende wedstrijden op!

M8E1 begon matig tegen Liberty dat halverwege de 1ste helft op 1-0 kwam. Toch werd het voor rust nog 1-1.

Na rust speelden de meisjes beter en namen een 3-1 voorsprong. Toch kwam Liberty terug, 3-2.

M8E1 scoorde weer en dacht de zege binnen te hebben.

Nadat het weer 4-3 was geworden werd het echter heel spannend, want Liberty kreeg in de laatste minuut nog een strafcorner.

Die werd niet benut. Het bleef dus een benauwde zege.

M6E1 en Etten Leur E4 speelden een leuke wedstrijd met veel kansen voor beide teams.

Daarom was de 3-3 eindscore wel terecht.

J8E1 speelt nu in de hoogste klasse en deed dat ondanks de 1-0 nederlaag tegen Pelikaan 1 zonder wissels heel goed.
De beide Mix F-teams wonnen weer, het 2de team was met 15-4 te sterk voor Pelikaan 2 en F1 won met 15-8 van Zwart Wit F4.

JC1 won met 5-0 van het Mix team van Teteringen en JD1 was veel te sterk voor Made D1(13-1).

MB1 had geen moeite met Push B10 en won met 9-0.

MA2 daarentegen had het heel zwaar tegen HSD A1 dat een goede ploeg had en al snel een 1-0 voorsprong nam. Na een paar kleine kansen kwam MA2 toch op 1-1 maar daarna liep HSD uit tot 3-1.

Ma2 bleef knokken voor een beter resultaat en kwam terug tot 3-3 voordat HSD weer scoorde. Uit een strafcorner maakte MA2 weer gelijk en daar bleef het ondanks kansen voor beide teams bij.

MA1 won met 4-2 van Etten Leur A4 en MD1 won met 3-1 van Olympia D2.

JA1 speelde een goede wedstrijd tegen Zwart Wit A3 en won met 4-0.

MC1 speelde in Zierikzee met 2-2 gelijk tegen HSD C2 dat zich een sportieve tegenstander toonde door na een blessure van een onze meisjes ook besloot om met 10 speelsters verder te spelen!

De wedstrijd van MB2 tegen Goes B2 werd afgelast.

Zondag verloor het Veteranenteam met 3-1 van de nummer 2, Etten Leur B (3-1) en Dames 1 verloor met 5-2 van Zwart Wit 7.

Dames Jong en Pelikaan Jong 2 deelden de punten (1-1).[n]