Opening carnaval Puitenol en liedjesfestival 

OUDENBOSCH - Op zaterdag 13 november is het eindelijk weer zover; de opening van het nieuwe carnavalsseizoen in het Puitenol met als motto: BLIJ DA'K OE WIR ZIE!

De avond begint dit jaar een uurtje vroeger dan normaal, om 19.00 uur op het Puitenplein. Daar wordt Prins Geert met zijn gevolg en het jeugdviertal officieel geïnstalleerd. De rest van het programma vindt plaats in Hotel de Kroon waar het nieuwe carnavalslied wordt gekozen. Met optredens van acht deelnemers aan het liedjesfestival is het programma goed gevuld. Aan het einde van de avond wordt het winnende carnavalslied bekend gemaakt.


Coronatoegangsbewijs verplicht

We zijn heel blij om iedereen weer te kunnen zien en er samen een mooi feestje van te maken. UIteraard willen we wel dat dit op een veilige manier gebeurt en volgen we de huidige coronamaatregelen. Dit betekent.dat het coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt zowel voor de activiteiten op het Puitenplein als voor het liedjesfestival. Zorg dus voor een opgeladen telefoon met QR-code en vergeet je legitimatiebewijs niet. Heb je coronagerelateerde klachten, blijf dan thuis en laat je testen.

Minimum leeftijd bij het liedjesfestival is 15 jaar. De avond eindigt om 24.00 uur i.v.m. de huidige sluitingstijd van de horeca.[n]


Motto: "Blij da'k oe wir zie!"