Hockeyclub Oudenbosch prima wedstrijd JA1

OUDENBOSCH - JA1 en Tilburg A4 speelden een goede wedstrijd waarbij in de 1ste helft de beste kansen voor JA1 waren maar de keeper van Tilburg een voorsprong lang in de weg stond. Toch lukte het ons team om hem een keer te passeren.

Na de pauze werd het spel van JA nog beter en verloor Tilburg de grip op de wedstrijd. De score liep uiteindelijk op tot 6-0 waarbij het doelpunt van Casper van grote klasse was! MA1 speelde ook tegen Tilburg MA4 maar daar was Tilburg de iets betere ploeg. Ons team verloor met 3-1.MA2 speelde 2-2 tegen Push A6 in een wedstrijd die ontsiert werd door vaak te fysiek spel van de tegenstander. MB1 speelde heel goed uit tegen Zevenbergen B1 op een hobbelig waterveld, het werd onder hoogspanning 3-3  en ook hier wel wat aan te merken over het gedrag van de tegenstander. MB2 en Push B9 speelden op de late middag 2-2 gelijk. MC1 won met 3-2 van Olympia C1. Onze meisjes sprongen vaak wat slordig met de kansen om maar keepster Laurie voorkwam een aantal keren de gelijkmaker. JC1 verloor uit tegen Breda C3 met 3-1. MD1 won van Pelikaan D7,het begin was wat stroef maar de meisjes waren toch net wat sterker(4-2). JD1 heeft ook in de hogere klasse nog geen moeite met de tegenstanders, zij wonnen nu met 14-2 van Push D4.

J8E1 hield lang stand tegen Breda J8E1, na een 2-0 achterstand kwamen zij nog even terug tot 2-1 maar daarna  scoorde Breda nog 2x in deze sportieve wedstrijd. Het Mix F1 team won met 15-6 van Rapide F3 in een grotendeels gelijk opgaande wedstrijd. Mix F2 won uit tegen Zwart wit F5 met 22-13. M6E1 deed het goed tegen DDHC E1 en won met 10-1. M8E1 kwam pas laat op gang in de wedstrijd tegen Teteringen M8E1 en voorkwam een nederlaag door een 4-1 achterstand nog om te buigen tot een 5-4 overwinning.

Zondag speelde Dames Jong een sterke wedstrijd tegen koploper Goes. Het team deed niet onder voor hun tegenstander maar verloor wel met 3-2. Dames 1 verloor met 4-0 van Push 9.Door het gelijkspel van Prinsenbeek zakt het team weer 1 plaats. De Veteranen speelden tegen Tilburg dat 3de staat, ons team heeft een paar geblesseerden en daar kwam tijdens de wedstrijd nog een speler bij. Door een fout in de verdediging kwamen zij wel op 1-0 maar nog voor rust werd het 1-1. Na rust werd het uit een onoverzichtelijke situatie 2-1 maar Tilburg kwam 5 minuten voor tijd toch op 2-2. In de laatste minuut kregen de Veteranen nog een strafcorner en die leverde de winnende treffer op waardoor zij nog bovenaan staan.[n]