Wijkvereniging Pagnevaart-Oost stopt ermee

OUDENBOSCH - De afgelopen 44 jaar heeft Wijkvereniging Pagnevaart Oost heel wat activiteiten georganiseerd. Echter de laatste paar jaar zag de vereniging het ledenaantal en de deelname aan deze activiteiten nogal afnemen.

Ook de Corona heeft hierbij aan meegedragen. Wij konden en mochten niets organiseren.

Na lang beraad en met pijn in het hart, heeft het bestuur samen met de aanwezige leden besloten in de buitengewone ledenvergadering van 8 november jl. de wijkvereniging per 1 januari 2022 op te heffen.


Welke vereniging
wil de
wandelvierdaagse
voortzetten?


Wandelvierdaagse

Dit betekent dat de wandelvierdaagse van 2022 op losse schroeven komt te staan. We zijn dan ook op zoek naar een vereniging die de wandelvierdaagse wil voortzetten. Helaas is het door de huidige corona maatregelen niet mogelijk om fysieks nog iets te organiseren voor onze leden om samen het tijdperk van de vereniging af te sluiten.


Hartelijk dank

Het bestuur wil via deze weg iedereen, die op wat voor wijze dan ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan het bestaan van deze wijkvereniging, hartelijk danken voor hun inzet. In het bijzonder natuurlijk onze sponsoren, zonder hen was veel niet mogelijk geweest.[n]