9e ronde najaarscompetitie Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 9e ronde van de  najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 en Team 3 speelden thuis. De andere seniorenteams speelden allemaal uit.


Jeugd 1 speelde tegen Belcrum 4, de concurrent om de eerste plaats. Annemein en Jibbe konden niet spelen, vanwege corona quarantaine. Bij Emma lukte het vandaag helemaal niet. Ze verloor helaas alles. Stijn was beter op dreef en won 2 wedstrijden. De dubbel van Emma en Stijn ging in 5 games verloren. Het was de eerste nederlaag in deze competitie. Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn er nog volop kansen voor het kampioenschap.


Team 1

Team 1 speelde tegen De Batswingers 1. Het was een spannende en lange wedstrijd. Er werden maar liefst vier 5-gamers en drie 4-gamers gespeeld. Rens Dam had stalen zenuwen en won twee van de drie 5-gamers. Dylan en Marco wonnen helaas niets. Rens en Dylan verloren de dubbel in 4 games.


Team 2
Team 2 reisde ook naar Gilze om te spelen tegen De Batswingers 2. Ook dit was een spannende wedstrijd met maar liefst vijf 5-gamers. Onze spelers waren goed in vorm en wonnen bijna alles. Willem won er 3. Rick en invalster Marlou wonnen er ieder 2. Marlou en Rick wonnen de dubbel in 5 games.


Team 3
Team 3 speelde in de nacompetitie een thuiswedstrijd tegen De Batswingers 3. De twee teams waren aan elkaar gewaagd gezien de vier 5-gamers en vijf 4-gamers. Na de zesde wedstrijd was de stand 3-3. Hoe zou dit verder aflopen? Onze spelers zetten hun beste beentje voor. Het lukt hen nog 3 wedstrijden te winnen. Thanh Thanh won 3 wedstrijden. Mike won er 2 en Marlou 1. Thanh Thanh en Marlou verloren de dubbel in 5 games.


Team 4
Team 4 speelde tegen de sterke koploper Belcrum 13. Ondanks de vele spelers in dit team, konden er maar twee spelen: Koen en Goos. Alleen Koen won een wedstrijd. Goos won niets. Ze verloren ook samen de dubbel.


Uitslagen
Jeugd 1-Belcum 4 2-8
De Batswingers 1-Team 1 8-2
De Batswingers 2-Team 2 2-8
Team 3-De Batswingers 3 6-4
Belcrum 13-Team 4 9-1[n]