Jeugd 1 en Team 3 van
Vice Versa '51 kampioen

OUDENBOSCH - Dit weekend is de laatste ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Er konden twee teams kampioen worden, Jeugd 1 en Team 3. 


Jeugd 1 moest vandaag weer tegen Belcrum 4. Vorige week hadden Emma en Stijn daar met 2-8 van verloren. Jibbe kon gelukkig vandaag wel meedoen, maar wat zou het worden? Het ging wel om het kampioenschap. Het was een vlotte wedstrijd, bijna allemaal 3-gamers. Jeugd 1 begon goed. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen. Stijn en Jibbe verloren daarna de dubbel. Van de resterende zes wedstrijden werd er maar één meer verloren. Toch nog met 9 punten verschil kampioen. Emma won twee wedstrijden en Jibbe en Stijn ieder drie. Proficiat Emma, Annemein, Jibbe en Stijn.

Team 1 speelde tegen het sterke Luto 1. De tegenstander was met de sterkste opstelling gekomen, omdat ze nog kampioen kon worden. Onze spelers kregen dan ook weinig kans om een wedstrijd te winnen. Het lukte alleen Joyce om een 5-gamer uit het vuur te slepen die ze helaas net verloor. Dylan en Marco verloren alles, inclusief de dubbel. Team 1 behaalde de 5e plaats in de competitie. 

Team 2 moest tegen Tanaka 4. Het was een redelijk spannende wedstrijd met vier 4-gamers en twee 5-gamers die bijna allemaal door Team 2 werden gewonnen. Niels, Rick en Willem wonnen ieder twee wedstrijden. Rick en Willem wonnen ook de dubbel. Team 2 behaalde een mooie tweede plaats in deze competitie. 

Team 3 had drie punten voorsprong op de grote concurrent Belcrum 12. Er was dus grote kans op het kampioenschap. Het was een redelijk spannende wedstrijd met zes 4-gamers die allemaal door Team 3 werden gewonnen. Zo werd met ruime cijfers gewonnen en was het team kampioen. Proficiat Marlou, Thanh Thanh, Rens, Mike en Jarno. 

Team 4 had maar twee tegenstanders van ODT Kanjers Uitz. 9. Deze tegenstanders waren erg sterk, want ze wonnen al hun wedstrijden, inclusief de dubbel. Rob, Jarno en Goos lukte het niet om een wedstrijd te winnen. Rob en Goos verloren ook de dubbel. Team 4 eindigde op de 4e plaats in de competitie. 


Uitslagen

Belcrum 4-Jeugd 12-8 

Team 1-Luto 20-10 

Team 2-Tanaka 47-3 

Team 3-Belcrum 128-2 

Team 4-ODT Kanjers 93-7[n]