Pietendisco bij Alpha een groot succes

OUDENBOSCH - De jaarlijkse Pietendisco werd afgelopen woensdag zeer druk bezocht. Zeker 100 kinderen vonden hun weg naar de Alphazaal. De ouders bleven keurig buiten. 


Binnen was in de versierde gymzaal volop muziek en een aantal Pieten was er ook. De kinderen mochten aan het rad draaien, kregen drinken en bij het weggaan Sinterklaassnoep. 

De twee uur vlogen om en de organisatie kon terugzien op een buitengewoon geslaagd evenement. 

De Pieten konden het dak op en gaan weer naar hun gewone werk.


Coronatijden

Vanwege de genomen maatregelen i.v.m. corona heeft Alpha een aantal lestijden aangepast. De dinsdaggroepen trainen van 15.30 tot 16.15 uur en 16.15-17.00 uur. De avondlessen vervallen helaas. Op woensdag zijn de trainingen van 15.00-16.00 uur en van 16.00-17.00 uur de springgroep, de middelbare scholieren en de selectie. Donderdag van 16.00-17.00 selectietraining. De kleutergym op zaterdag gaat gewoon door. De jongens gaan tijdelijk trainen op zaterdagmorgen van 11.00 -12.00 uur. De selectie gaat ook trainen op zondag van 10.00-12.00 uur.

De kinderen ontvangen een mail over de exacte tijden, ook voor de springgroep, jongens en selectiegroep. Het is bijzonder vervelend, dat corona de sport ook dit seizoen weer treft, maar het bestuur zal er alles aan doen de last zoveel mogelijk te beperken. De precieze informatie is terug te lezen op de site alpha-oudenbosch.com


Kleuter- en peutergym

Elke zaterdagmorgen tussen 10 en 11 uur is er peuter/kleutergym bij Alpha. Vanaf ca 3,5 jaar gymmen de jongste sporters. Het groepje is nog klein, dus alle kinderen krijgen volop aandacht. Tevoren aanmelden hoeft niet. Gewoon naar de gymzaal gaan en de rest wordt geregeld.


Alpha

Al meer dan 40 jaar verzorgt Alpha gymnastiek- en turnlessen in de Alphazaal tegenover sporthal De Beuk. Alpha is aangesloten bij de KNGU (gymnastiekunie). Alle benodigde informatie is terug te vinden op www.alpha-oudenbosch.com[n]