Hockeyclub Oudenbosch spektakel bij JC1-Breda

OUDENBOSCH - Zaterdag begon om 18.00 de wedstrijd tussen JC1 en Breda C4. Vanaf het begin was het een felle wedstrijd waarin Breda in het begin iets sterker was.

Er waren een paar kansen maar de keeper van JC1 bleek de absolute uitblinker van deze wedstrijd te worden. Breda kreeg een strafbal die door Tijl werd gestopt. Daarna kwam JC1 uit een strafcorner op 1-0. Het spel bleef op en neer gaan en Breda kwam op een 2-1 voorsprong. Na rust maakte JC1 weer gelijk maar weer kwam Breda op voorsprong, 3-2, JC1 dacht uit een strafcorner te scoren maar de bal was niet buiten de cirkel geweest. In de allerlaatste minuut mocht JC1 nog een strafcorner nemen, maar ondanks een paar schoten op doel ging de bal er niet in. Teleurstelling bij JC1 maar vreugde bij Breda.

Thuis gingen door de vorst nog maar twee wedstrijden door.

MA1 verloor met 6-2 van Goirle A2, dat team speelde heel sterk en dat was teveel voor ons team.

MB1 won met 5-2 van Teteringen B3, zij moeten nu vrijdag nog een inhaalwedstrijd tegen Breda spelen.

MA2 had geen moeite met Zevenbergen A2 en won met 7-0.

Ook JA1 had geen moeite om de wedstrijd tegen Goirle A2 te winnen, zij wonnen met 8-0.

MF1 won met 13-7 van Tempo F1, J8E1 verloor bij Tempo op een eigenlijk te moeilijk bespeelbaar veld, met 4-0.

M8E1 verloor met 1-0 van HSD E1 en ook daar was het veld moeilijk bespeelbaar.

M6E1 won met 6-3 van Breda E5. De wedstrijden van MD1, MC1, Mix F2 en JD1 werden afgelast.

Zondag verloor Dames Jong met 2-1 van Pelikaan J3, ook in deze wedstrijd verdienden de meisjes meer maar de kansen werden niet benut.

Dames 1 won met 3-2 van Prinsenbeek D4. In het laatste kwart hadden de Dames veel moeite om de voorsprong vast te houden maar het lukte toch om met een overwinning de winterstop in de gaan

Zaterdag 4 december is de laatste volledige wedstrijddag en zondag 5 december is voor een aantal teams een inhaaldag. [n]