Lions bezorgen record aantal Sint pakjes in Halderberge
Lions bezorgen record aantal Sint pakjes in Halderberge Foto: Lions Halderberge

Lions bezorgen record aantal Sint pakjes in Halderberge

Sport en vereniging

HALDERBERGE - Dit jaar werden 160 kinderen uit 71 gezinnen in de gemeente Halderberge blij gemaakt met Sinterklaascadeautjes.


Veel meer kinderen dan vorig jaar, mogelijk door de economische gevolgen van de Corona pandemie en de toeslagen affaire die ook in deze gemeente sporen heeft nagelaten. Uit veel opmerkingen blijkt hoe blij de kinderen, hun ouders en zelfs grootouders zijn dat Sinterklaas ook aan hun heeft gedacht en dat de kinderen met hun vriendjes en klasgenootjes mee kunnen doen.

Helaas moest ook dit jaar het Sinterklaasfeest in de Utopiazaal van het Marklandcollege worden afgezegd omdat de Corona-regels een veilig samenkomen niet mogelijk maakte.

Onder de Halderbergse bedrijven en middenstand werd ook dit jaar de actie breed gesteund en hadden alle supermarkten royaal snoep- en strooigoed geschonken.
Dankzij donaties van bedrijven en particulieren werd deze actie mogelijk gemaakt.

Alle leden van de Lionsclub Halderberge, en veel van hun partners, zijn betrokken geweest bij deze actie en hebben afgelopen weekend de pakketten met Sinterklaas cadeaus rondgereden en bij de kinderen bezorgd.

De positieve samenwerking met de gemeente, wijkteams, basisscholen, Vluchtelingenwerk en andere instanties geeft veel voldoening bij het organiseren en uitvoeren van de jaarlijkse Sinterklaasactie van de Lionsclub Halderberge.