Hockeyclub Oudenbosch start zaalcompetitie

OUDENBOSCH - Zaterdag was de laatste speeldag van de veldcompetitie en zondag gingen al twee teams de zaal in.

JC1 speelde 2-2 tegen Zwart Wit C3 en won met 5-0 van Warande C2.

A1 speelde ook twee wedstrijden in de zaal en verloor met 2-1 van Pelikaan A3 en met 4-1 van Pelikaan A4

JD1 won zaterdag met 10-0 van Warande D2 en zondag met 8-1 van Breda D3. Zij zijn nog ongeslagen en misschien spelen zij zaterdag nog tegen HSD D1 dat tweede staat, maar dat JD1 op doelsaldo niet meer in kan halen.

MD1 won met 14-0 van Etten Leur D4 en is daardoor ook eerste in hun poule.

Ook MC1 werd eerste, door in een spannende wedstrijd met 1-0 uit tegen Zevenbergen C1 te winnen. Er werd daar prima gefloten! Zondag liep het in de thuiswedstrijd tegen Tempo C3 wat minder maar er werd wel met 3-0 gewonnen. Bij Tempo stond een goede keepster in de doel.

JC1 won met 6-2 van Made C1 maar kwam tekort om bovenaan te eindigen.

MB2 versloeg het arme Zevenbergen B2 in de stromende regen met 14-1 en speelt aanstaande zaterdag uit tegen Goes B2, bij een ruime zege kunnen ook zij nog eerste worden.

MB1 speelde twee uitwedstrijden, zaterdag werd met 5-1 van Zwart Wit B5 gewonnen maar zondag was Breda B5 met 2-0 te sterk. Zij blijven tweede.

JA1 won met 13-2 van Breda A4.

MA1 speelde een heel goede wedstrijd tegen het sterke Warande A4, na veel spanning werd de eindstand 2-2 en daar waren zij heel blij mee!

De Veteranen verloren hun inhaalwedstrijd tegen Rapid A met 2-0.

Bij de jongste jeugd was het spannend bij Mix F1 tegen Goes F1, het werd een nipte overwinning voor ons team (8-7).

Mix F2 won met 15-4 van Breda F5.

M6E1 won met 5-2 van Push M6E6.

M8E1 had het moeilijk tegen Made M8E1 en stond tot vlak voor tijd met 2-1 achter maar in de laatste minuut werd het toch nog 2-2.

J8E1 kon het sterke Teteringen J8E1 in de eerste helft goed partij bieden en kwam zelfs op een voorsprong. Na rust was Teteringen sterker en scoorden zij vijfmaal.[n]