VV Zundert: waar pakken we de draad weer op?

ZUNDERT - Het is nog onduidelijk of en hoe de competitie wordt afgemaakt. Een ding is zeker, de competitie die gestart is, zal niet in de geplande vorm worden afgerond. Afhankelijk van het moment dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden, wordt besloten in welke vorm de competitie wordt voortgezet. Er moet sowieso voldoende tijd vooraf zijn om te kunnen trainen, zodat we niet gelijk met een tsunami aan blessures worden geconfronteerd.


De scenario’s die er liggen zijn.

1. De huidige competitie voorzetten, waarbij iedereen elkaar maar eenmaal treft. Dus óf uit óf thuis tegen elk ander team.

2. De competitie wordt stopgezet. In twee delen geknipt waarin teams elkaar tweemaal ontmoeten.

3. De competitie wordt niet meer hervat. In dat geval zal er ook geen promotie of degradatie plaatsvinden. Nacompetities worden sowieso niet gespeeld. Wellicht kunnen er dan nog wel vriendschappelijke competities gespeeld worden. Kortom het is echt afwachten.

Maar mochten we verder gaan, hoe stonden we er dan voor? Zundert 1 won al haar wedstrijden en was koploper, waarbij Clinge nog op gelijke hoogte kan komen. Ook Zundert 2 staat nu al maanden aan kop. Gedeeld met 2 andere teams en nog 2 andere teams die ook op gelijke punten kunnen komen. Maar toch, koploper. Zundert 2 kwam nog maar tweemaal in actie. Door een nederlaag en een overwinning staan ze in de middenmoot, maar kan het nog alle kanten op.

Zundert 4 was na drie gewonnen duels één van de drie ongeslagen koplopers. En, ja het wordt eentonig, ook Zundert 5 voerde de tussenstand aan, na drie gewonnen wedstrijd en een remise.

Op zaterdag gaat het er anders aan toe bij v.v. Zundert. Daar kijken zowel Zundert 2 en Zundert 3 vanaf de laatste plaats hoopvol omhoog. Vanuit het laatste wiel heeft men goed overzicht op de ontwikkelingen in de ranglijst.

Ook bij de dames speelt Zundert een aardig woordje mee. Zundert VR1 is nog ongeslagen en staat op de tweede positie. Met een wedstrijd tegoed is de nummer 1 positie zeer reëel. Zundert VR2 had wat pech maar kwam toch goed voor de dag met een tiende plaats als voorlopig resultaat.

Samengevat waren veel teams op koers voor een mooie eindklassering. Hoe het verder gaat, de tijd zal het leren. Blijft gezond, doe verstandig en hopelijk tot snel op sportpark de Wildert.[n]