De bibliotheek in coronatijd

ZUNDERT - Vanwege het verlengen van de lockdown is de bibliotheek tot en met 9 februari 2021 gesloten. Maar online blijven we open natuurlijk!

Zo kun je via ons e-mailadres (rucphen@bibliotheekwb.nl) een boekenpakket aanvragen, vanuit huis genieten van de mooiste e-books en luisterboeken of deelnemen aan een van de online activiteiten en cursussen. Of probeer nu onze nieuwste app, de TijdschriftenBieb. Hiermee lees je tijdelijk maar liefst 16 online tijdschriften gratis, zoals 'Margriet', 'Happinez', 'Vrij Nederland' en 'Autoweek'.


Afhaalbieb

Heb je het liefst een fysiek boek in handen? Maak dan gebruik van de Afhaalbieb en reserveer een boekenpakket voor jezelf of je kinderen via ons e-mailadres rucphen@bibliotheekwb.nl of telefonisch via 0165-552080 (van 10.00-14.00 uur). Op basis van jouw voorkeuren stellen we dan een verrassingspakket samen. Dit kun je vervolgens ophalen bij de bibliotheek van Rucphen op maandag, woensdag of vrijdag van 12.30-14.30 uur.


Reserveren

Het is ook mogelijk om boeken te reserveren via onze website www.bibliotheekwb.nl. Je kunt zoeken op schrijver, titel en/of onderwerp, en na inloggen bij Mijn Menu kun je de gewenste titel reserveren. Vervolgens wordt het boek gezocht in een van de vestigingen van Bibliotheek West Brabant. Zodra het boek in Rucphen voor je klaarstaat, krijg je via e-mail een afhaalbericht. Uiteraard zorgen we ervoor dat het afhalen en inleveren coronaproof verloopt.[n]