Veel animo voor trainen tot 27 jaar bij VV Zundert.
Veel animo voor trainen tot 27 jaar bij VV Zundert. FOTO EDUARD VAN ELSACKER

Het belang van VV Zundert

ZUNDERT - De bal rolt weer! Hoe belangrijk zijn (sport)verenigingen? De overheid, gemeente en KNVB hebben gevraagd aan verenigingen om de maatschappelijk rol te pakken tijdens deze pandemie. VV. Zundert vult deze rol waar mogelijk in. Hopelijk laten de genoemde instanties dit ook blijken door de negatieve gevolgen van de lockdown voor verenigingen te compenseren.


VV Zundert heeft de vereniging gedurende de gehele Corona pandemie opengesteld voor alle jeugd uit Zundert. Hier wordt gebruik van gemaakt door niet-leden. Erg fijn!

Nu mogen ook de jongeren tot 27 jaar sporten. Maar zou hier wel animo voor zijn? Nou en of!

De eerste avonden waren al goed bezocht. Er worden zelfs extra avonden ingelast. Het is puzzelen om iedereen weer voor de avondklok thuis te hebben, maar het lukt. Want we gaan voor maximalisatie voor onze leden.

Vrijdagavond is normaal een avond waarop alleen de keepers trainen. Afgelopen vrijdag stonden er 22 dames, 15 selectiespelers en 18 overige senioren op het veld.


Nut
Hiermee is het nut van VVZundert voor de gemeenschap eens te meer bewezen. En ook nu stellen we ons open om gratis niet-leden mee te laten sporten. Natuurlijk moet je ook onder de 27 jaar zijn. Stuur een mailtje naar eduard@vvzundert.nl.

Je ontvangt dan de informatie over de tijden en de geldende maatregelen. Want veiligheid blijft natuurlijk voorop staan!


Jeugd

Zoals aangegeven mag de jeugd uit de gemeente Zundert gratis deelnemen aan trainingen en activiteiten. Wel even aanmelden via ludwig@vvzundert.nl voor de juiste informatie. De afgelopen werd er naast de trainingen een gevarieerd aanbod van activiteiten gepresenteerd. De hoofdtrainers van de selecties van de senioren (mannen en vrouwen) hebben trainingen gegeven aan alle jeugdleden boven de 12 jaar. De jongeren kregen een afwisselende circuittraining en mogen aanstaand weekend verkleed komen voetballen. Ook zijn er onderlinge wedstrijden gespeeld, compleet met vlaggers, scheidsrechters en in wedstrijdtenue. Dit alles om de competitie loze periode zo aangenaam mogelijk te maken. Doe gerust een keer mee om te proberen![n]