Logo 2021
Logo 2021 Foto: GGP

Varb en GGP 2021 bundelen krachten opnieuw

ZUNDERT - Het partnerschap tussen Varb en vakbeurs GrootGroenPlus – de platformen voor buitengroen - bestaat sinds vele jaren. Steeds in een verbeterde versie - met elke keer opnieuw nieuwe uitbreidingen en verdiepingen, waaronder het tonen van het actuele aanbod in de deelnemersprofielen, een algemene zoekmachine met het totale actuele aanbod, een weergave van de top 5 van bijgewerkte profielen en meertalige toegankelijkheid. Deze unieke voordelen vielen ook andere beurzen op, wat heeft geleid tot een uitwisseling van onze gezamenlijk ontwikkelde tools.


Exclusieve voordelen voor vakbeurs
GrootGroenPlus

Ook in 2021 bundelen GGP en Varb weer hun krachten, wat leidt tot exclusieve voordelen voor deelnemers van GGP en Varb, waarvan zij kunnen profiteren tijdens vakbeurs GrootGroenPlus, die van 6 tot en met 8 oktober 2021 wordt georganiseerd.

Deelnemers aan deze 31e editie kunnen gedurende maar liefst zes weken hun volledige aanbod in Varb tonen. We starten wat eerder met het opvoeren van het aanbod zodat als we twee weken voor de beurs live gaan van alle deelnemers het aanbod getoond zal worden. Exposanten die geen lid zijn van Varb krijgen gedurende deze weken een gratis demo-account bij Varb.

In de exposantenprofielen tonen we het aanbod per exposant. Nieuw dit jaar is dat ook daarin gesorteerd en gezocht zal kunnen worden. De profielweergave zal daardoor nog interactiever zijn. Daarnaast komt er centraal op de website een totale zoekmachine waarin alle deelnemers met hun actuele aanbod getoond worden. Daarin kan op deelnemer maar ook op (een deel van een) plantnaam gezocht worden.


Altijd en overal toegankelijk

Om de profielen of zoekmachine te bezoeken is geen enkele aanmelding of inlog nodig. Het systeem is wereldwijd en in twee talen bereikbaar. Dit biedt exposanten en bezoekers een unieke kans. Zeker omdat we het ook nog koppelen aan onze viertalige beurs-app.

Zowel de website, de exposantenprofielen (volledige informatiepagina per exposant) als de beurs-app van GrootGroenPlus worden zeer goed bezocht - zeker de foto’s en detailpagina’s kunnen altijd op veel aandacht rekenen. Hoewel de zes weken nog niet ingaan, roepen we nu al iedereen op om het exposantenprofiel zoveel mogelijk up-to-date te houden, foto’s bij te werken en Varb direct nadat de oproep gedaan wordt te activeren en/of bij te werken.

Op die manier kunnen deelnemers aan GrootGroenPlus én Varb-deelnemers optimaal gebruik maken van gratis bedrijfs- en productpromotie. Lukt het niet om alles op de juiste manier in te stellen? Neem dan contact met ons op; ons team staat klaar om hulp te bieden.

De digitale wereld is het afgelopen jaar van groot belang gebleken om te kunnen blijven functioneren. Ontwikkel door en groei met ons mee. Deze samenwerking blijft en is zeker!


Aanmelden

Nog geen deelnemer aan vakbeurs GrootGroenPlus 2021? Het inschrijfformulier is digitaal en staat op www.grootgroenplus.nl Na aanmelding ontvangt u meteen de inloggegevens voor uw persoonlijke exposantenpagina en is deze direct zichtbaar.
Nu al aansluiten bij Varb en niet wachten op een demo-account via GrootGroenPlus?
Kijk op www.varb.nl[n]