De paashaas wacht al tot de kindjes komen.
De paashaas wacht al tot de kindjes komen. FOTO BUURTSCHAP WERNHOUT

Buurtschap Wernhout houdt Paasactiviteit

WERNHOUT - Buurtschap Wernhout heeft een Paasactiviteit op het programma staan voor alle kinderen van Wernhout die op de basisschool (groep 1 tot en met groep 8) zitten. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 3 april van 10.30 uur tot 12.00 uur.

In het bos de Krochten in Wernhout hoopt de Activiteitencommissie van Buurtschap Wernhout er een gezellige en leuke ochtend van te maken. Doe oude kleren en laarzen aan. Wie weet is de paashaas ook wel in het bos en heeft zij paaseieren verstopt? Heb je zin om te komen? Geef je dan uiterlijk 24 maart 2021 op via cindyl@ziggo.nl of kim_damen@live.nl, zodat wij weten hoeveel kinderen er komen.

Eventuele allergieën met betrekking tot chocolade ook graag vermelden, net als een telefoonnummer zodat papa of mama indien nodig kan worden gebeld.

Deze activiteit vindt buiten plaats en gaat niet door wanneer het slecht weer is. Geef daarnaast aan of foto's van uw kind mogen worden geplaatst op de Facebookpagina van de buurtschap. Ouders wordt gevraagd kinderen op de parkeerplaats af te zetten en ook weer op te halen.[n]