MalawiShop zoekt opslagruimte

ZUNDERT - Sinds de opening eind september vorig jaar mag de MalawiShop zich gelukkig prijzen met de ontwikkeling dat de mensen ook nu weer hun weg naar de winkel hebben weten te vinden.


Het coronavirus heeft tot op heden natuurlijk een nadelig effect op de openstelling van de winkel, maar aan het eind van ons eerste jaar mag nu al best worden gesteld dat de MalawiShop mede dankzij haar vele vrijwilligers een mooie ondersteuning zal gaan vormen voor het belangrijke werk van Nicole van Elteren in Malawi.Fijn dat met inachtneming van alle noodzakelijke regels de winkel weer kan worden geopend. Want alle beetjes helpen. Dus maak nu een afspraak per telefoon, 076-7200822 of per email malawishopzundert@gmail.com.

Vanaf de opening hebben we ons ook mogen verheugen op de donatie van allerhande goederen. Vaak direct goed te verkopen, maar soms ook weleens artikelen die afhankelijk zijn van een bepaald seizoen of bepaalde feestdagen. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om in het zomerseizoen kleding voor de winter te presenteren en het gehele jaar door artikelen voor Sinterklaas, Kerst of Pasen in de schappen te leggen. Daarom is het steeds noodzakelijk de collectie in de winkel aan te passen. Het gevolg daarvan is weer dat goed te verkopen producten, tijdelijk moeten worden opgeslagen tot zij voor de verkoop kunnen worden aangeboden.


Opslagruimte
Daarvoor is opslagruimte nodig want ons eigen magazijn is meestal volledig gevuld en we hebben natuurlijk ook ruimte nodig om de ontvangen goederen te kunnen selecteren en nakijken voordat zij in de winkel kunnen worden geplaatst. Daarom willen wij graag een oproep plaatsen aan de bewoners van de gemeente Zundert. Misschien heeft u wel een gedeelte van een schuur beschikbaar voor opslag? Of een garagebox? Wij zouden er heel erg mee worden geholpen. Denkt u voor ons iets te kunnen betekenen dan houden wij ons graag aanbevolen. U kunt ons bereiken: 06-22377876 of malawishopzundert@gmail.com. Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.[n]