Scan deze code met je smartphone om de vragenlijst te openen.
Scan deze code met je smartphone om de vragenlijst te openen. Foto: ROTOR

Studenten van Avans bezoeken De Berk

ZUNDERT - In het weekend van 2-3-4 juli presenteert stichting Rotor de Zomer van Zundert in de Berk. Allerlei activiteiten met kunst en cultuur voor iedereen. Voorafgaand aan het festival maken studenten van Avans een wijkverkenning.


Als voorbereiding op de Zomer van Zundert maakt op dit moment een groep studenten in de Berk een huis-aan-huis verkenning. Deze studenten zijn van de Avans Hogeschool in Breda en werken tijdelijk voor Surplus Jongerenwerk Zundert. Ze onderzoeken het welbevinden van de bewoners - hoe voelen mensen zich hier - en ook hun bereidheid om aan sociale of culturele activiteiten mee te doen.

Bij dat onderzoek kunnen bewoners van de Berk ook zelf ideeën voor de Zomer van Zundert aandragen of zich aanmelden om mee te helpen. De wijkverkenning is op 18 maart van start gegaan en vindt wekelijks op donderdagmiddag plaats.

Eventueel voor meer informatie over De Zomer van Zundert verwijzen naar https://www.facebook.com/zomervanzundert/ en http://zomervanzundert.nl/

De Zomer van Zundert

Het programma omvat onder meer Starry Night, de intussen gekende en populaire wandelroute van Rotor met kleine voorstellingen en concerten; verder zijn er muurschilderingen met jongeren en kinderen, een expositie van bijzondere voorwerpen uit de wijk, kindertheater, een kookworkshop en op zondag 4 juli een spetterend slotfeest voor iedereen.

Alle activiteiten worden opgezet en uitgevoerd conform de dan geldende corona-maatregelen. Veiligheid en gezondheid staan voorop. Maar dat geldt ook voor plezier met anderen en de kans op een bijzondere ontmoeting.


Meer weten?
Zin om aan een van de activiteiten mee te doen? Of heb je een leuk idee of een goed verhaal voor de Zomer van Zundert in de Berk? Meld je dan nu aan bij info@rotor-zundert.nl

De Zomer van Zundert is een productie van Stichting Rotor, met medewerking van de gemeente Zundert, Thuisvester, Avans Hogeschool, Surplus Jongerenwerk Zundert, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant.[n]