Gilde Sint Willibrordus bezorgt aardbeienplantjes

KLEIN ZUNDERT - Net als vorig jaar gaat ook deze Pasen voorbij zonder de traditionele paasverschieting van Sint Willibrordus in café Schuttershof. Maar niks doen zit niet in hun aard dus zijn zij gaan kijken naar wat er wel kan; en naast Corso, Vincent en Gildes is er natuurlijk niets Zundertser dan zomerkoninkjes.


Daarom verkopen ze dit jaar met hulp van Genson Quality Plants ontzettend mooie jonge aardbeienplanten ter ondersteuning van het Gilde. Dit zodat volgend seizoen weer goed van start gegaan kan worden als alle maatregelen het toelaten. Alhoewel het Gilde op het moment zoals zoveel clubs in een soort winterslaap is lopen alle vaste kosten wel door, en elk verkocht aardbeienplantje helpt om te voorkomen dat reserves aangesproken moeten worden die zij het liefst gebruiken voor zaken als het Koningsschieten.


Thuisbezorgd
Moestuinliefhebbers hebben de keuze uit junidragers en doordragers zodat je kan kiezen of je aan het begin van de zomer van heel veel, of juist wat later de hele zomer door kan genieten van je eigen zomerkoninkjes, en dat voor maar 6 euro per 10 plantjes die voor dat bedrag nog thuisbezorgd worden ook!


Bestellen
Bestellen kan via een mailtje naar denridder@home.nl. Geef in die mail het aantal (per tiental) en soort planten aan, en de adresgegevens waar we ze kunnen bezorgen en de broeders van Sint Willibrordus zorgen ervoor dat ze in de week na Pasen bezorgd worden. Bestellen kan tot en met paasmaandag. Liever telefonisch?
Ook dat kan via 06-27550946.[n]