Oranje Festival voor jonge jeugd op Akkermolen

ZUNDERT - Zit jij op de basisschool in groep 1, 2, 3 of 4 en wil jij op zondagochtend een keer enorm veel plezier hebben? Dan is dit een kans voor jou want op zondag 25 april wordt er bij Moerse Boys een festival georganiseerd. Alle registers gaan die ochtend open om de Zundertse jeugd een onvergetelijke ochtend te bezorgen.

Vanaf 9.45u ben je welkom op Sportpark Akkermolen. Dit complex zal die ochtend geheel in het teken staan van de kleur oranje.


Oranje Festival

Om 10.00u start het Oranje Festival. Gedurende anderhalf uur zullen we met z’n allen alle facetten van het voetbalspelletje doorlopen.


Spelplezier

Aangezien het spelplezier bij Moerse Boys in een hoog vaandel staat, zal dit duidelijk terug te zien zijn in alle onderdelen die we die ochtend gaan doen. Rond 11.30u zal de speaker de ochtend afsluiten en kunnen we hopelijk terugkijken op een fantastische voetbalochtend.


Welkom

Dus als jij echt een keer in Oranje wil spelen, ben je die ochtend van harte welkom bij ons. We zouden het nog leuker vinden als je al je vriendjes en vriendinnetjes meebrengt. Hoe meer kinderen er zijn, hoe leuker we het vinden.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: jeugdcommissie@moerseboys.nl. of via de site van Moerse Boys (www.moerseboys.nl ).

Tot 25 april![n]