Bunkertrefbal.
Bunkertrefbal. FOTO NIENKE ROKS

Scouts Scouting Rijsbergen zijn weer terug

RIJSBERGEN - En we zijn weer zo goed als vanouds terug met de verkenners en gidsen na wederom een lange tijd thuis gezeten te hebben! Sinds enkele weken kunnen we weer actief en nog belangrijker, fysiek en buiten, ons weer bezighouden met echte Scoutingactiviteiten.


Zo hebben we weer lekker vuur kunnen maken en daar eten op kunnen bereiden. Ook hebben we verschillende technieken herhaald zoals knopen, tenten opzetten en tochten lopen voor zover mogelijk. Het is heerlijk om weer volop buiten bezig te zijn, zeker nu het langzaamaan weer zomer begint te worden.


Niet stilgezeten

Natuurlijk hebben we tijdens de lockdown ook niet stilgezeten, integendeel!

Ook online zijn verschillende opkomsten georganiseerd waarbij bijvoorbeeld een escaperoom is opgelost of uitdagende opdrachten zijn gegeven aan de kids die ze thuis konden doen. Zo heeft niemand Scouting echt hoeven missen. Toch is het fijn om elkaar weer in levende lijven te zien en andere uitdagingen samen in teamverband aan te pakken, echt iets waar Scouting voor staat; samen op avontuur gaan en de uitdaging aangaan!


Kom eens kijken

Tot aan de zomervakantie staan natuurlijk weer meer leuke activiteiten op het programma waar we echt naar uitkijken! Lijkt het jou leuk om een keer te komen kijken bij Scouting, en naast nuttige dingen leren, het ook heel gezellig hebben, kom dan eens kijken op zaterdagochtend tussen 09:30 en 11:30 uur.

Neem vooraf contact op via www.scoutingrijsbergen.nl of via info@scoutingrijsbergen.nl[n]