Buurtsportcoach Zundert organiseert wandelingen

ZUNDERT - Helaas gaan nog steeds veel beweegactiviteiten niet door, maar het belang van bewegen is in de coronaperiode extra benadrukt.

Daarom organiseren de Buurtsportcoaches op 20 en 27 mei met hulp van de KBO’s twee wandelingen. Samen hopen we te genieten van de mooie omgeving in de gemeente Zundert. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen.


Klein Zundert

Op donderdag 20 mei zal er vanaf 09.30 uur gestart worden vanaf de Heilige Willibrorduskerk in Klein-Zundert. Deelnemers zullen in tweetallen vertrekken op verschillende starttijden. Zo kan de wandeling geheel binnen de maatregelen georganiseerd worden.


Achtmaal en omgeving

Op donderdagochtend 27 mei doen we hetzelfde in Achtmaal en omgeving, met als startpunt de st. Corneliuskerk. De wandelingen zullen ongeveer 6 kilometer zijn.


Iedereen, jong en oud, kan deelnemen op 20 en 27 mei


Aanmelden

Aanmelden voor een van de wandelingen is verplicht. Dit kan via info@buurtsportcoachzundert.nl of bel naar Buurtsportcoach Gitte (ma t/m vr) via: 06-40027106. Na opgave krijgt u een starttijd toegewezen. Wilt u samen met een familielid of vriend(in) wandelen? Geef u dan samen op. Deelname aan de wandeling is geheel gratis.[n]