Burgemeester van der Meer Mohr (l) ontvangt het boek.
Burgemeester van der Meer Mohr (l) ontvangt het boek. FOTO GEMEENTE RUCPHEN

Burgemeester ontvangt Jaarboek Rucphen 2020

RUCPHEN - Vers van de pers heeft burgemeester Marjolein van der Meer Mohr donderdagmiddag het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Rucphen 2020 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis van Rucphen. Het boek werd uitgereikt door John van Aert, acquisiteur van de uitgeverij.


DOOR ADDO SPRANGERS


De burgemeester toonde zich bijzonder in haar nopjes met het boek. “Uitgeverij De Bode heeft het initiatief genomen om alle belangrijke gebeurtenissen en activiteiten uit onze gemeente van 2020 vast te leggen en te bundelen tot een Jaarboek 2020. Een bijzonder leuk en origineel idee. En het resultaat mag er wezen!”


Blijvende herinnering

“Het is een mooi boek geworden dat verslag doet van een bijzonder jaar,” aldus burgemeester Marjolein van der Meer Mohr. “De verhalen en artikelen laten zien dat het fijn wonen is in onze gemeente. Dankzij de inzet van vele verenigingen en vrijwilligers beschikken we over veel mogelijkheden voor sport, cultuur en ander vormen van vrijetijdsbesteding.


'Mooi boek dat verslag doet van een bijzonder jaar'


Ik ben er trots op burgemeester te mogen zijn van deze gemeente. Het boek is een blijvende herinnering in woord en beeld aan het jaar 2020.”


Verkooppunten

Het Jaarboek Rucphen is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Plus Manniën aan het Raadhuisplein 12 in Rucphen, Super Dichtbij aan de Sint Antoniusstraat 36 in Schijf, Jumbo aan de Kievitstraat 17 in Sint Willebrord en Spar Zegge aan de Onze Lieve Vrouwestraat 108 in Zegge. Het boek kost 19.95 euro. Het Jaarboek Rucphen 2020 kan ook worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan eveneens 19,95. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro.

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien van vele extra's. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl.[n]