De meiden van Orion deden goed hun best bij het flyeren.
De meiden van Orion deden goed hun best bij het flyeren. Foto: Steffie Buijs

Oliebollen digitaal bestellen bij HV Orion

RUCPHEN - Afgelopen vrijdagavond is de handbaljeugd gaan flyeren voor de Oliebollenactie. Alle huizen in Rucphen, St Willebrord, Schijf en Sprundel zijn voorzien van een flyer met informatie om oliebollen digitaal te kunnen bestellen. Deze worden dan door onze jeugd op carnavalszaterdagochtend (13 februari) bij u thuis bezorgd.


Je kunt nog bestellen tot uiterlijk 5 februari via de mail; hvorion@hotmail.com. Bestellingen gaan per zak van 5 oliebollen en er is keuze tussen naturel of oliebollen met rozijnen. Uiteraard staan we op zaterdagochtend 13 februari ook met een oliebollenkraampje bij supermarkt de Plus met heerlijke verse oliebollen.


PiramideChallenge

Gedurende de lock-down organiseert handbalvereniging Orion, naast de twee wekelijkse training op dinsdagavond en vrijdagavond, een PiramideChallenge. Deze challenge bestaat uit een competitie waarin alle leden op verschillende treden van de piramide staan. Ieder lid kan 'opklimmen' in de piramide door een persoon die hoger in de piramide staat uit te dagen. Als je wint stijg je dan een trede en zo kom je steeds hoger in de piramide te staan. Ondertussen kun je uiteraard ook uitgedaagd worden door personen die onder je staan.

Afgelopen zondag organiseerde Orion op haar buitenvelden spelletjes, waarin kinderen elkaar konden uitdagen. Veel kinderen trotseerden de kou om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Wanneer je de onderlinge tweestrijd won, klom je omhoog op de piramideladder. Wie op het einde van de ochtend boven aan de piramide stond kreeg wat lekkers.

Foto's van deze activiteit zijn te vinden op onze website www.hvorion.nl/fotos.[n]