Twee trotse sneeuwpopbouwers poseren voor de zojuist gemaakte sneeuwkeeper
Twee trotse sneeuwpopbouwers poseren voor de zojuist gemaakte sneeuwkeeper FOTO M.BUIJS

Winterpret voor de leden van HV Orion

RUCPHEN - Het witte winterlandschap domineerde onze gemeente en daarmee dus ook de buitenvelden van handbalvereniging Orion.


Normaliter zitten we lekker binnen in de sporthal, maar in deze Coronatijd is alles anders.

Al eerder hadden we een unicum binnen de handbalvereniging dat we in hartje winter in de vrieskoude buiten gingen trainen.

Nu organiseerde de handbalvereniging een sneeuwchallenge voor alle jeugdleden.

Ondanks de code rood en het dikke pak sneeuw waren er toch tientallen jeugdleden die ons buitenveld wisten te bereiken. Met de auto of te voet en met de slede. De sneeuwkwaliteit was helaas niet optimaal om er mooie sneeuwpoppen van te maken, maar dat maakte de 'challenge' er des te leuker op.

Naast een mooie sneeuwpop-keeper die prijkt op ons buitenveld, werd er gesleed en vlogen uiteraard de sneeuwballen om (of soms op) je oren, het blijven handballers.


Oliebollenactie

Deze week maakt Orion zich op voor het bezorgen van de eerder bestelde oliebollen.

Afgelopen weken konden leden, kennisen, vrienden maar ook alle andere inwoners van Rucphen digitaal oliebollen bestellen bij onze vereniging.

Op carnavalszaterdag 13 februari brengen wij de bestellingen in de ochtend bij u thuis. Net als voorgaande jaren staan we ook met onze oliebollen bij supermarkt de Plus.

Een paar heerlijke oliebollen gaan er in deze Coronatijd wel in![n]