Activiteiten in het Grasduinersdurp

ZEGGE - Afgelopen zaterdag hebben alle inwoners weer onze carnavalskrant ’t Velleke Vol ontvangen. Wij hopen dat een ieder weer veel leesplezier heeft met de leuke verhalen.


Wij danken onze sponsoren en adverteerders die ons geholpen hebben met het verwezenlijken van de krant en alle inwoners van Zegge voor de vrijwillige bijdragen. Helaas hebben we moeten concluderen dat de QR code in het bijgevoegde inlegvel niet bruikbaar is voor een eventuele donatie. Wilt u toch doneren, dan kunt u gebruik maken van rekeningnummer wat op het inlegvel te vinden is.


Gevelversierwedstrijd

De eerste aanmeldingen voor de gevelversierwedstrijd komen binnengestroomd. Ook zien we binnen het dorp al veel leuke creaties ontstaan voor en achter de ramen. Maar er kunnen natuurlijk nog meer versierde gevels bij. Dus mensen schroom u niet en versier uw raam en/of tuin ook, zodat we het toch het carnavalsgevoel krijgen. En vergeet u zelf dan ook niet op te geven voor de wedstrijd. Dit kan via de Facebookpagina, de website www.grasduinersdurp.nl (via contactformulier) en via de mail naar skkz.optochtcommissie@gmail.com. De 3 leukst versierde gevels en/of tuinen winnen een leuke prijs.


Puzzeltocht

De puzzeltocht loopt van zaterdag 13 februari tot en met zaterdag 20 februari. In deze periode hangen binnen de bebouwde kom achter verschillende ramen diverse letters. Zoek de letters en vorm hiermee de eindoplossing. Deelname formulieren zijn te verkrijgen bij SPAR Bouman, te downloaden op de website www.grasduinersdurp.nl en via het ouderportaal van Mariadonk. De ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden bij Prins Gudo (Kapelstraat 28). Alle inzenders krijgen een leuke prijs.


Online Quiz en Narrekesbingo

Op zaterdag 13 februari om 20:30 uur wordt een online carnavalsquiz georganiseerd via zoom. De quiz zal natuurlijk vooral veel vragen over carnaval bevatten, maar ook enige Zegse en algemene kennis vereisen. U kunt zich opgeven via Facebook en/of de mail: skkz.optochtcommissie@gmail.com. Na aanmelding krijgt u een mail met verdere uitleg omtrent deze quiz.

Op maandagmiddag 15 februari om 14:00 uur is er voor de kinderen een leuke online Narekesbingo. Aanmelden voor deze bingo kan o.v.v. naam, leeftijd en adres via Facebook of het mailadres jeugdraadskkz@gmail.com. Opgeven voor deze bingo kan tot en met zaterdag 13 februari. Deelname is gratis en alle kinderen hebben prijs.

De cadeaus worden later in de middag corona-proof aan huis afgegeven.


Leste avond

Op dinsdagavond 16 februari is het weer de leste avond van deze carnaval.

Op deze avond wordt om 23:11 uur via Facebook en de website het nieuwe motto voor 2022 bekendgemaakt.


Snertpakket

Ook gaan we, zoals gebruikelijk, met z’n alle lekker snert eten.

Om dit voor u thuis mogelijk te maken kunt u 1 of meerdere snertpakketten bestellen. Een pakket (voor 2 personen) bestaan uit: 1 blik erwtensoep (800 ml), een rookworst en een fles pannenkoeken mix.

De pakketten zijn te bestellen via het bestelformulier op Facebook, de website, prskkz@gmail.com, telefoonnummer 06-51318091 en bij SPAR Bouman.

De pakketten worden maandag 15 februari tussen 16:00 en 18:00 uur bij u thuisbezorgd.

Betaling vindt plaats bij afgifte van het snertpakket.