KBO Sint Willebrord is op zoek naar een bestuurslid

SINT WILLEBRORD - Gevraagd: een waaghals, durfal, dappere, mondige, knappe, allesweter, beterweter, hoogopgeleide einzelgänger, over-zelfbewuste, lenige.. Nou, absoluut niet onze advertentie! Niet voor aanvulling van ons bestuur, zeker niet nodig dat soort competenties.


Wat we wél zoeken is iemand die samen met ons bereid is wat van zijn/haar vrije tijd te steken in een maandelijks overleg, zijn of haar steentje wil bijdragen aan het gezamenlijk organiseren van een aantal activiteiten voor onze leden van KBO Sint Willebrord, met respect voor ieders inbreng. Hij of zij ís er zeker, wilt u zich a.u.b. melden?!

In deze tijd staat een vereniging op 'stand by'. Ambitie, ideeën, voornemens, plannen, alles klaar voor de start, maar geen groen licht. Zodra we aan het einde zijn van deze donkere tunnel, dan kunnen we weer aan de slag.

We, bestuur van de KBO Sint Willebrord. Ruim 200 leden en een drietal bestuursleden. En dat laatste baart zorgen.

Om alle plannen voor activiteiten te kunnen verwezenlijken is het noodzaak om het bestuur te kunnen uitbreiden. Wat meer handjes zouden erg welkom zijn. Lid of (nog) geen lid van de KBO, we zijn op zoek naar mensen met ambitie om wat voor anderen te betekenen. Er worden geen bijzondere eisen gesteld aan kandidaat-bestuursleden. Het vraagt geen uren van uw kostbare vrije tijd. U krijgt geen moeilijke taken en u hoeft niets alleen te doen. U wordt niet naar een opleidingsinstituut gestuurd of u hoeft niet dagen de hei op om vaardigheden op te doen. Leeftijd is niet belangrijk.

Wie we zoeken, dat bent u bijvoorbeeld. U had interesse om dit artikeltje tot het eind toe te lezen. Misschien voelt u wel een kriebeltje, zo van zou het wat voor mij zijn? Wij denken van wel!

U hoeft zich niet meteen voor jaren vast te leggen. Kom om te beginnen eens een bestuursvergadering bijwonen. Er is altijd koffie of thee, het is gezellig, we gaan soms in discussie, er wordt naar u geluisterd, we houden rekening met elkaar.


Informatie

Dus, nog steeds aan het lezen? Interesse gewekt? Dan zoeken wij u, bel of mail, met een van de bestuursleden, zie onze website: www.kbowillebrord.nl (secretariaat E-mail: janjofra@home.nl)

Niet twijfelen, u zit er niet meteen aan vast, maar, zeker weten dat u later denkt: dat had ik eerder moeten doen! Voor ons en voor u: (met Loesje) het juiste moment....soms is dat NU![n]