Een van de topverkopertjes met diverse Orion merchandise.
Een van de topverkopertjes met diverse Orion merchandise. Foto: M Buijs

Recordverkopers krijgen een Orion-verrassing

RUCPHEN - Op carnavalszaterdag werd er door handbalvereniging Orion een digitale oliebollenactie gehouden. Hiermee is een recordverkoop behaald en dat in deze Corona-tijd.

Iedereen die heeft geholpen bij de verkoop heeft punten gekregen voor het puntensysteem. Bij dit systeem kunnen leden punten verdienen door vrijwilligerswerk uit te voeren. Met deze punten kunnen ze sparen voor leuke Orion-merchandise, zie voor meer info op onze website http://www.hvorion.nl/puntensysteem

Maar, er was nog meer te verdienen! Als je tien zakken of meer verkocht hebt ontvang je ook een leuke attentie. Daarnaast hadden we per leeftijdscategorie nog een extra leuke verrassing voor degenen die de meeste zakken wisten te verkopen. De winnaars per categorie zijn geworden; Nina Verpaalen, Vince Wirken, Steffie Buijs, Daan van Overveld en Vera Buijs. Van harte gefeliciteerd!! Deze topverkopers wisten samen al 109 zakken te verkopen, Daan in z’n eentje zelfs 64 zakken! Knap gedaan. De prijzen werden tijdens de training uitgedeeld aan deze winnaars uitgedeeld.


Collectie JantjeBeton

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de JantjeBeton collecte al getroffen. Ook dit jaar gaan we weer collecteren voor dit goede doel, waarmee we ook een centje verdienen voor onze eigen clubkas.

Deze collecte vindt plaats in de week van 8 t/m 13 maart.

Vanwege Corona collecteren we dit jaar niet huis aan huis, maar met de digitale collectebus! Dit betekent dat we alle leden weer hard nodig hebben in het doordelen van de digitale collectebus via social media.

Meer info hierover volgt nog.[n]