Aankondiging Agora Quiz.
Aankondiging Agora Quiz. FOTO AGORA RUCPHEN

Wat weet jij van Agora? Doe mee met onze quiz

RUCPHEN - Dorpshuis Agora presenteert op zaterdagavond 27 maart om 19 uur 'De Online Agora Quiz'! Daag jezelf, je vrienden, familie, medecursisten of verenigingsleden uit en ontdek wie het beste Agora kent. Schrijf je in via info@agorarucphen.nl. Je ontvangt na aanmelding een digitale uitnodiging.


De quiz bestaat uit een 60-tal vragen over Agora gepresenteerd door Marnel de Rooij en Maria Timmers. Marnel is al jaren betrokken bij verschillende verenigingen in Agora en Maria werkt als agoog bij Agora om er cursussen en activiteiten te ontplooien. Maar dát weet iedereen vast wel, die denkt iets van Agora te weten! De quiz is een leuke mix van van alles wat met Agora te maken heeft! Een voorbeeld vraag is: in welk jaar is Agora geopend. De winnaar van de quiz ontvangt een leuke prijs. We maken er een gezellige avond van.

Hoe werkt de quiz? Allereerst heb je een computer nodig die geluid kan afspelen. Zorg dat deze computer is voorzien van een moderne browser zoals Google Chrome of Microsoft Edge. Na je aanmelding via de mail, ontvang je de digitale inlog van je deelname en installeer je een app op je telefoon waarop je op vrijdagavond de antwoorden kunt ingeven. Je kan in één huishouden samen kijken op het computerscherm en de antwoorden op je eigen telefoon geven. Zo speel je niet alleen met en tegen andere inwoners van Rucphen maar ook onderling in huis kun je er een competitie van maken.

Inschrijven: Per huishouden hoeft er maar één inschrijving gedaan te worden via de mail info@agorarucphen.nl. Na inschrijving krijg je op zaterdag in de loop van de dag een e-mail (controleer eventueel je spam-folder) met de link naar het portaal waarop de vragen gepresenteerd worden. De quiz moesten we wegens omstandigheden verzetten van vrijdag naar zaterdag 27 maart![n]